AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 10-02-2009, 20:55   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Standart Sarıgül iktidar olur mu ? ...

Bu sloganlarla mı: Durum müsait değil, açın başınızı, ne olacak ki!..

Mustafa Sarıgül, geçtiğimiz hafta Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılan "Türkiye Değişim Hareketi'nin İktidar Yolunda İstanbul Buluşması"nda tabir yerindeyse şov yaptı.. Sarıgül, Türkiye Değişim Hareketi'nin tek amacının iktidar olmak olduğunu kaydetti. "Görünen odur ki bunu bizden başka başaracak başka bir hareket yoktur." diyen Sarıgül iddiasında da oldukça ısrarlı..

SARIGÜL'ÜN İKTİDAR ŞANSI VAR MI
Sarıgül'ün bu kararlı çıkışı sonrası kulislerde "Sarıgül'ün iktidar olma şansı var mı?" veya "Sarıgül'ün partisi ortanın solunda iş yapar mı?" soruları dönüp duruyor. Sabah yazarı Haşmet Babaoğlu da bugünkü köşesinde Sarıgül ve partisini değerlendirdi. İsmet İnönü'nün torunu Hayri İnönü'nün söylediklerinden alıntı yaptı..

(İsmet İnönü'nün torunu) Hayri İnönü ve (Vedat Dalokay'ın oğlu) Hakan Dalokay'ın söylediklerinden bazı alıntılar yapayım... Siz okuyun.. Ve yeni partinin halkı ve dünyayı anlama konusunda yeni bir açılım ve memlekete değişim getirip getiremeyeceğine öyle karar verin!

TÜRKİYE'Yİ ŞİRKET YÖNETMELİ
"Hayatımda ilk kez Doğu'ya, Diyarbakır'a Mustafa Sarıgül'le gittim. Orada çocuklar çarptı beni, ortada gezen fakir çocuklar... Güneydoğu'da esas sorun işsizlik. Tabii kültürel haklar sorunu da var ama esas sorun geçim.." (Hayri İnönü)
"Türkiye bir şirket gibi yönetilmeli. İyi bir şirket gibi." (Hakan Dalokay)

AÇIN BAŞINIZI NE OLACAK Kİ
"Örtünün inanç dışı kullanılmasından rahatsız oluyorum... Kıyafet kuralı koyulan bazı yerlerde bakılıyor ki, durum müsait değil, açın başınızı, ne olacak ki!.." (Hayri İnönü)

"Ben Tayyip Erdoğan'ın çok başarılı olacağını tahmin ediyordum ve diyordum ki etrafımdakilere, Başbakan olursa bu adam eşinin başını açar. Açsaydı oyu yüzde 80-90'ı bulurdu. Bunu mesele haline getiren odur Türkiye'de." (Hakan Dalokay)

"Kuracağımız parti ayrı olsa bile CHP çizgisinden çok farklı bir politika izleyeceğimizi sanmıyorum." (Hayri İnönü)

"CHP'nin misyonunu tamamladığını düşünüyorum. Genel Başkanı iki dönem önce bırakmalıydı." (Hakan Dalokay)

ensonhaber

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-02-2009, 20:57   #2
Kullanıcı Adı
Seyyah
Barajı gecebilecekmi onu düşünsün.. Seçime 2 ay kalsın bak bak chp ne yapıyo adamı
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2009, 21:12   #3
Kullanıcı Adı
Supraliminal
O Tarihi İlk ve Tek AK Parti yazdı .
Bir daha yazılırsa yine AK PArti yazar.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-03-2009, 01:21   #4
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Chp'nin oylarını böler,ekmeğimize yağ sürer..Sarıgül'ü iyi tanırım.Hitabeti başbakanımız kadar güçlü ve ikna yeteneğide yüksektir.Fakat sol görüşlü olduğundan bu ülkede iktidar yolu pek mümkün olmayacaktır.Deniz Baykal düşünsün.Muhalif olarakda daha yapıcı tiplerdir.Chp gibi değillerdir,tabiri caise ılımlı solcu bunlar.Chp'nin bunca koltuk sayısını gördükçe,ülke adına yararlı olacaklardır.Lakin,sol görüşün mecliste çıta yükseltmesinede sebep olabilir.bu açıdan tehlike arz etselerde,iktidar yine Akparti olur..
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-03-2009, 01:50   #5
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
Alıntı:
.:Ay_Yıldız:. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Chp'nin oylarını böler,ekmeğimize yağ sürer..Sarıgül'ü iyi tanırım.Hitabeti başbakanımız kadar güçlü ve ikna yeteneğide yüksektir.Fakat sol görüşlü olduğundan bu ülkede iktidar yolu pek mümkün olmayacaktır.Deniz Baykal düşünsün.Muhalif olarakda daha yapıcı tiplerdir.Chp gibi değillerdir,tabiri caise ılımlı solcu bunlar.Chp'nin bunca koltuk sayısını gördükçe,ülke adına yararlı olacaklardır.Lakin,sol görüşün mecliste çıta yükseltmesinede sebep olabilir.bu açıdan tehlike arz etselerde,iktidar yine Akparti olur..
aynen senin gibi düşünüyorum iktidar olamaz, iktidar olması için daha çok yol kat etmesi lazım, sarıgülü severim chp oyunu böler ama ak partinin oyuna yağ sürmüş gibi olacak.
ATmaCA53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-03-2009, 01:54   #6
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Alıntı:
ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aynen senin gibi düşünüyorum iktidar olamaz, iktidar olması için daha çok yol kat etmesi lazım, sarıgülü severim chp oyunu böler ama ak partinin oyuna yağ sürmüş gibi olacak.
Yol katetsede olmaz.Bu ülkede bu saatten sonra sol iktidara gelemez,Artık halk yıllarca ülkedeki gerginliklerin hep bu zihniyet kaynaklı çıktığını gördü,halk tecrübeli artık.. sol taş çatlasın en fazla %25 yapar oda oylar bölünmeyecekse.. ,ahanda foruma yazıyorum..
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-03-2009, 02:21   #7
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
Alıntı:
.:Ay_Yıldız:. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yol katetsede olmaz.Bu ülkede bu saatten sonra sol iktidara gelemez,Artık halk yıllarca ülkedeki gerginliklerin hep bu zihniyet kaynaklı çıktığını gördü,halk tecrübeli artık.. sol taş çatlasın en fazla %25 yapar oda oylar bölünmeyecekse.. ,ahanda foruma yazıyorum..
tuncay özkan parti kurdu sol, dsp sol, rahşan ecevit parti kuracak sol, komünist partisi sol, sarıgül sol olması ile birlikte chp çok büyük bölünmeye gidecektir buda en çok ak partini işine yarıyacak, ak parti ülkcülerden de, kürtlerden de, lazlardanda, hatta solun bile komünistin, alevisininde ak partiye oy verdiğini, desteklediğini görüyorum forum sitelerinde, medya sitelerinde bugün seçim olsa ak partinin oyu %39`lar dan %42 yükselecektir bu demokratik açılım ak partinin işine yarıyacaktır
ATmaCA53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-03-2009, 02:27   #8
Kullanıcı Adı
MenDakkaDukka
ya 2 kişi pohpohladı ona güveniyor..birşey olmaz wesselam...
MenDakkaDukka isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)