![]() |
#1 |
![]() ![]() Kartal birkaç ay önce 2.1 milyon euroya Eskişehir’e verdiği Batuhan Karadeniz’i geri almak istiyor. Satılan oyuncu geri isteniyor 1- Denizli’nin Eskişehir’e yolladığı golcüyü, Quaresma’nın yanına yana yakıla pivot santrfor arayan Schuster geri istedi. 2- Demirören’in başkanlığında yönetim konuyu görüşüp, Çalımbay’ı aradı. Cevap “Zapo, Tello ve Nobre’yi verirseniz anlaşırız!” oldu. 3- Yönetim önce kızdı, sonra Nobre’nin 2.4 milyon euroluk yıllık ücretinden kurtulmak için “Tamam” dedi. 4- BUGÜN’e konuşan Çalımbay ise “Zapo tamam da diğerlerinin yıllık ücretlerini de verirlerse olabilir!” ifadesini kullandı. 5- Zapo’ya Udinese için 4.5 milyon euro verildi. Bedava alınan Tello ve Nobre’nin ücretleri 3.6 milyon euro ediyor. Yani Batu’nun bedeli 8.1 milyon.. 2.1 milyon euroya satılan golcüyü Kartal kasasından üste 6.1 milyon euro çıkarırsa geri alabiliyor! Beşiktaş’ta çok ama çok ilginç gelişmeler yaşanıyor! Bir yandan Guti ve Amerikalı golcü Altidore için yabancı kontenjanını açmaya çalışan Kartal, diğer taraftan birkaç ay önce 2.1 milyon euroya Eskişehir’e verdiği Batuhan Karadeniz’i geri almak istiyor. Çünkü teknik direktör Schuster pivot santrfor ararken, kendisine bahsedilen genç golcünün geri dönüşüne onay verdi. Mustafa Denizli’nin yolladığı ancak Alman hocanın kapıları açtığı Batuhan için yönetim kurulu toplandı. Sızan haberlere göre Başkan Yıldırım Demirören’in de bulunduğu toplantı sonrası Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay arandı. Ancak kurt çalıştırıcının Batuhan karşılığında, Tello, ZapOtocny ve Nobre’yi istediği belirtildi. Yöneticilerin önce bu cevaba kızdığı, ardından özellikle memnun olmadıkları Nobre’nin yıllık 2.4 milyon euroluk ücreti nedeniyle, karşı teklife sıcak baktıkları kaydedildi. Gazeteniz BUGÜN de Çalımbay’a “Batuhan’ı geri verecek misiniz?” diye sordu. İşte ligin tecrübeli teknik adamının ilginç cevabı: “İyi bir stoper transfer etmemiz lazım. Evet Zapotocny’i istedik. Tello ve Nobre de olur fakat onların yıllık ücretlerini kim verecek? Beşiktaş ücretlerini de verirse, Batuhan’ı yollayabiliriz! Yine de bu sadece benim kararımla olamaz. Başkanımız ciddi para vererek Batuhan’ı aldı. Yönetim kararı önemli” Bu arada Zapotocny için Udinese’ye 4.5 milyon euro verilmişti. Tello Sporting Lizbon’dan, Nobre ise Fenerbahçe’den bonservis ücreti olmadan transfer edilmişti. Tello’nun 1 milyon 200 bin euro, Nobre’nin ise 2 milyon 400 bin euro yıllık ücretleri var. BATU: HAYIRLISI OLSUN Batuhan Karadeniz ise öncelikle kendisine yeniden kapılarını açan Eskişehirspor’a faydalı olmak istiyor. Fakat şartların oluşması durumunda da yuvaya dönüşe olumlu baktığını yakın çevresine söylüyor. Konuyla ilgili konuşma yasağı bulunduğunu belirten Batuhan, yine de şu cümleyi ifade etmekten kendisini alamadı: “Herkes için hayırlısı neyse o olsun” VARDAR: QUARESMA’YLA UÇAR Batuhan bir anda kıymete binerken, bir başka ilginç açıklamayı da alt yapıdan sorumlu yönetici Sinan Vardar yaptı. Beşiktaş’ın alt yapısında önemli işlere imza atan ve her fırsatta gençlere fırsat verilmesini isteyen Vardar, “Eskişehirspor Zapotocny’nin yanı sıra Tello ve Nobre’yi almak istiyor. Ben olsam, bu üçünü verir Batuhan’ı geri alırım. Zaten keşke vermeseydik. Vikingur maçında 27 orta yapıldı. Quaresma gibi usta bir kanat oyuncusunun olduğu yerde, Batuhan’ın eksikliği ortaya çıktı. Batu bu toplara rahatlıkla kafayla vurur ve goller atardı” dedi. Orçun ÖZATEŞ- BUGÜN- TELEGOL
![]() Konu ALmi´ tarafından (08-09-2010 Saat 10:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() batuhanla beraber pascal nouma yada teklif getirilmis artik hangisi kismetse..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Beşiktaşlılar ne deseler haklılar....
Gerçi batuhan demişti şimdi sattılar ilerde 20 milyon avroya alırlar diye... O zaman kızmışlardı ama çok geçmedi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Nasıl bir transfer politikası yahu bu...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bizkilerde Keita'yı seneye 10 milyon euro'ya geri almaya çalışırsak şaşırmam
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Biz gene iyi fiyata sattık ve 10 a alırsakda bize pek zarar olmuyor ama bunların ki tam enayilik oluyor...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() valla ben Keita'ya 10 değil 13-15 milyon bile verip geri getirseler razıyım, çok sevinirim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Evet bende çok seviyordum ama işte bizim yönetimin işi belli olmuyor....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Ya bırakın bu yalan haberleri..Gerçeklere dönün yüzünüzü..
![]() Şu Viki ile başlayan takım neydi tam adı hatırlamıyorum :D nasıl da yendi Beşiktaşım... Nasıl da güzel oynadı.. Hayranlıkla seyrettim.. Hele Q7 , onu söylemiyorum bile..Harikaydılar.. Bence siz bırakın kendinizi avutacak şeyleri de işin özüne bakın birazz..Sizin için zor da olsa.. :p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Gündemde olan bir şey kardeşim... Kendimizi avutmamıza gerek olacak bir sorunumuz yok çok şükür.... Takımın adı vikingur inşallah elersiniz.... Benim tavsiyem yargılamadan asma bizi..... önce tanı.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|