![]() |
#1 |
![]() Sayın Ak Parti forum üyeleri,
Yaşımızdan cinsimize,siyasi görüşümüzden tuttuğumuz takıma kadar aramızda farklılıklar da olsa çok şükür önce Müslüman olduğumuz gibi,hepimiz yüce Türk milletinin birer ferdi olmaktan gurur duyduğumuzdan asla şüphem yok. Bu şanlı ırkın birer neferi olarak iyi kul ve örnek bir millet olmak için aklıma gelen bazı şeyleri sizlerle paylaşmak istedim. BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM En başta Müslüman olup LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RASULALLAH diyerek iman ettik ve elimizden geldiğince İslamiyetin yani Allah'a teslimiyetimizin gereklerini yerine getirmeye çalıştığımız gibi , buna kayıtsız şartsiz devam etmeye söz vermişiz. Peki her şey bittimi.hayır bitmedi iyi bir Müslüman olmakla beraber bu Dünyada iyi bir Millet olmakda görevlerimizin arasında olmalı. O halde, Her Türk ustasıyım vatan sevmenin sözünden yola çıkarak ,gerektiğinde vatanı bölmek isteyenlerin gözünü çıkarmayı iyi bilmelidir ki düşmanların gözü kalmasın.Tarihi ve ataları ile gurur duyup, büyüklerine saygılı küçüklerine ise sevgi ve merhametle yaklaşmasını bilmeli,onlara dinini ve milletini sevmesini öğretmelidir.Devletin malı kendi malının olduğunu bilmeli,ona sahip çıkmalı,her zaman yerli malı kullanmayı tercih etmelidir.Yarın için,bu gün yaşam zorluğu çeken devletlerden olmamak için israftan kaçınmalı, yalan konuşmamalıdır. Elbetteki ekonomik çıkarlarımız açısından ilişkilerimiz olacağı kadar ,ondan daha fazlası yabancı hayranlığından kaçınıp,onların her yaptığına eyvaAllah abi sen ne dersen o olur demeyip ,aksine acaba altında bir çapanoğlu var mı diyerek iyice düşünüp çıkarlarımız doğrultusunda hareket etmeliyiz. Müslüman Türk milleti olarak ,diğer Müslüman ülkelerinde abisi olduğumuzun bilincinde olup,örnek bir abi olarak,Müslüman olmayan diğer ülkelere yalakalık yapmaya kalkan bazı Müslüman devletlerin kulağını çekmekle kalmayıp,gerektiğinde şu anda atamasak bile bizim meşhur Osmanlı tokatını uzaktanda olsa göstermekten geri kalmamalıyız. Kol kırılır yen içinde kalır sözü şiarımız olup,T.C olarak kendi sorunlarımızı kendi içimizde halletmesini bilmeli daha dün Kanuniden dans etmek için izin isteyenlerden medet ummak yerine sorunlarımızı kendi aramızda çözmeliyiz. Siyasi ihtiras uğruna birbirimizi yemekten vaz geçmeli ,nato mermer ,nato kafa düşüncesinden süratle sıyrılıp,ülke menfaatleri doğrultusunda düşünüp hareket etmeliyiz. Sonuçta sözü fazla uzatmadan Lazı,çerkezi,kürdü,arabı ile bu ülkede yaşayan tüm insanlarımızla beraber Türkiye Cumhuriyetinin ,Gazi Mustafa Kemal Atattürk'ün de dediği gibi medeniyet yolunda yürümek ve başarılı olmak hayatın şartı olduğu gibi ,bu yol üzerinde bekleyipde sürekli geriye bakıp gaflet içinde olmak ve medeniyetin coskun seli altinda boğulmaya mahkum olacağını bildiğimiz için el birliği ile çalışmamızı umut ediyorum. Allah'a emanet olun
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Önce iğneği kendine batır derler ya kardeş keşke, bunu söyleyenler yapsa bu dediklerini sence onlar yapıyorlarmı.. Keşke herkez senin gibi düşünse... Anlaşılan şu sadece adları ülkücü olan şahsiyetlerden değilsin..
Bu ayrılık mesajı değildir umarım.. Allaha Emanet Ol |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() peki bu milleti millet yapan ırk sadece TÜRKler mi? bu ülkedeki diğer etnik grupları dışlamak olmaz mı? evet söylediğiniz güzel samimyetinizden şüphem yok ama her zaman duyduğumuz, yuvarlak cümleler... evet TÜRK olmaktan gurur duyuyorum...MÜSLÜMAN olduğum için şükrediyorum... ama bu ülkenin başka asli unsurları da var... bu söyledikleriniz işte o 'ne çapanoğlu var acaba' diye düşünmemiz gerekn dış mihrakların işine geliyor olabilir mi? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Ayrılık diye bir şey ise söz konusu değil ,daha buradayım. 8) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ülkücü ben ve benim gibi kardeşlerim 8)
gönderme ülkücülere değil mhp lilere ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Annem kürt,babam arap bende Türküm.. Müslümanlıktan bahsediyorsak ırk ayrımı yapmamız gerekiyor..Dinimiz ırk ayrımına karşıdır..Peygamberimizden örnek alalaım..Oda araptı.. Her müslümanın Türk olamayacağı gibi her Türk'te müslüman olamaz bunu sakın unutmayın.. Bizim hristiyan vatandaşımız var, onlarda Türk vatandaşı,onlarda Türk.. ;) Türklük ile müslümanlığı karşılaştırmayalım.. Her Türk müslüman değildir..Her müslümanda Türk olmak zorunda değildir.. Kimliğimizle değil fikirlerimizle,insanlık ve kişiliğimizle kendimizi gösterelim.. Bütünleyici,yapıcı ve kucaklayıcı yorumlarınız güzeldi..(+) ;)Birde şu Türklük meselesine çok fazla takılmasak daha hoş olacak..Dinim ırkımdan önce gelir benim..Irkımla değil dinimle övülmek,öyle anılmak daha onur vericidir benim için.. :-* |
|
![]() |
![]() |
#7 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Ama milletimide seviyorum.Bunu bana fazla görmeyin.:-* |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() İslam bize yetmiyormu ki; önüne niteleme sıfatları getiriyoruz. Biriz, bütünüz demek niçin zorluyor hafzalamızı ... Türk olmuş, kürt olmuş, alman olmuş v.s. beni ben yapan Irkım değil dinim ise; önüne hiç bir niteleme gerekmez. Ben Türk olabilirim, Türkiyede yaşayabilirim. Ne önemi var. Allah beni Türk diye başka bir sınıfa koyarmı acaba ... Bence koymaz.
Allah İlay-ı kelimetullah a hizmet etmese, Osmanlı osmanlı olurmuydu, ona bu sancağı taşıtırmıydı. Sen islam sancağını bırak, önündeki nitelemeye bak. Çok ilginç. Ben Türk olduğum için gurur duymadım. Türkler İslam olduğu için, Türklerle gurur duydum. İslama hizmet ettiği için onur duydum. Ben de ediyorsam Allah da ecrini vericidir.Türk olduğum için asla bana "kıyak" geçmez. Umarım muradım anlaşılmıştır. Saygılarımla ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() MHP'liler Türk milletini falan sevmez!Sevse milletin oy verdiği,iktidar yaptığı Tayyip Erdoğan'a siyasi yasak getirmeye çalışmazdı.MHP sadece kendisine oyverenleri seviyor.Gerisi onlara göre "kanıbozuklar" güruhu!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
![]() Alıntı:
(duyguseli senin adına da konuştum ama aynı şeyi ifade ettiğimizi düşünüyorum) |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|