AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 09-22-2010, 17:29   #1
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Standart Sayın Bahçeli Referandumda Tehdit Edilmiş Olabilir mi?
Bildiğiniz üzere MHP'nin referandumda verdiği hayır mücadelesini ne MHP'liler nede bizler anlayabilmiş değiliz.Bile bile ölüme gitmek gibi bir şey oldu bu.Referandum sonuçlarındada gördükkü MHP'nin en etkin yerlerinde bile EVET oyları çoğunlukta oldu.Chp'nin başına gelen kaset skandalını hatırlarsak.
ACABA SAYIN BAHÇELİ'NİN BİR AÇIĞI VARDIDA REFERANDUMDA HAYIR PROBAGANDASI YAPMASI İÇİN TEHDİT Mİ EDİLDİ?

Belki komplo teorisi gibi oldu fakat ben siyasetten anladığımı düşünüyorum ve MHP'nin referandum tutumunu ancak böyle bir şeyle izah edilebilir.

Konu Yıldırım tarafından (09-22-2010 Saat 17:33 ) değiştirilmiştir..
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-22-2010, 17:44   #2
Kullanıcı Adı
ENES_CAN_AK
tehdit felan olduğunu düşünmüyorum.bence tamamen sayın bahçelinin inatçı ,dediğim dedik tavrı.aslında sonradan eminim oda pişman oldu ama.iş işten geçmişti.bu referandum hertürlü ak partiyi güçlendirecekti.mhp olsada olmasada.mhp evet deseydi ak parti yine güçlenirdi ama mhp bukadar güç kaybetmezdi sanırım.sayın bahçeli bunu ayırt edemedi bence.
ENES_CAN_AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-22-2010, 17:53   #3
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
ENES_CAN_AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tehdit felan olduğunu düşünmüyorum.bence tamamen sayın bahçelinin inatçı ,dediğim dedik tavrı.aslında sonradan eminim oda pişman oldu ama.iş işten geçmişti.bu referandum hertürlü ak partiyi güçlendirecekti.mhp olsada olmasada.mhp evet deseydi ak parti yine güçlenirdi ama mhp bukadar güç kaybetmezdi sanırım.sayın bahçeli bunu ayırt edemedi bence.
Bu adamlar senelerin kurt siyasetçileri öyle inadından hareket edecek insanın zaten yeri siyasette yoktur.Bu bence çok daha büyük bir planın bir parçası yoksa MHP bile bile lades olmazdı...
Alt 09-22-2010, 19:31   #4
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Kılıçdaroğlu'da tehdit edildi,hatta hayır diyen partilerin bütün liderleride,eşleride,çocuklarıda,sülaleleride. Bu mantıkla bir yere varamayız. Deveye "neden boynun eğri" demişler,deve "nerem doğru ki" demiş. Eğer Bahçeli ideolojik olarak düzgün bir çizgide olsaydı ve siyasi geçmişinde sol güdümlü sağ gibi tutarsız,chp kuyruğunda olma gibi vakaları olmasaydı bu görüş bizi şaşırtabilirdi. Ama bir insanı temize çıkarmaya çalışmadan önce geçmişinin kirliliği değerlendirilmesi gerekmekte. Kaset skandalı gibi rezillik ihtimaline düşen bir siyasinin evet dememesi bizim ideolojimizin ak'lığını grileştirmemek demektir. Yani,bırakın hayır desinler.
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-22-2010, 19:42   #5
Kullanıcı Adı
unnamed
bahceli tehdit....
hic alakasi yok....
sadece zihniyetin dolayi...
bknz.bahcelinin gecmisi....
Alt 09-22-2010, 20:41   #6
Kullanıcı Adı
Terennüm
tehdit değil de cumhurbaşknlığı teklifi olabilir mi?
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-22-2010, 20:49   #7
Kullanıcı Adı
ak sevda
hiç ilgisi bile yok
ak sevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-23-2010, 14:24   #8
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Arkadaşlar benim tehditten kastım seni asarız keseriz değil...
MHP bile bile bu duruma neden düştü?
Karşı tarafın elinde ne vardıda seçim sonrası MHP için oluşan durumdan daha kötü bir durum oluşturacaktı?

Ben MHP'nin bir açığının olduğuna ve bunun statüko tarafından kullanıldığına adım gibi eminim.
Alt 09-23-2010, 19:00   #9
Kullanıcı Adı
rizzelli
Alıntı:
bur-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar benim tehditten kastım seni asarız keseriz değil...
MHP bile bile bu duruma neden düştü?
Karşı tarafın elinde ne vardıda seçim sonrası MHP için oluşan durumdan daha kötü bir durum oluşturacaktı?

Ben MHP'nin bir açığının olduğuna ve bunun statüko tarafından kullanıldığına adım gibi eminim.
ülke bölünüyor,pkk açılımı ,daha anayasa paketini görmeden çayımız içer giderler diyen muhalefet partisi tabii ki refaranduma hayır diyecekti.
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-23-2010, 19:57   #10
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
rizzelli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ülke bölünüyor,pkk açılımı ,daha anayasa paketini görmeden çayımız içer giderler diyen muhalefet partisi tabii ki refaranduma hayır diyecekti.
Benin sorguladığım bahsettiğin tutumuda içeriyor zaten genel bir tavır değişikliğinden bahsediyorum...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)