![]() |
#1 |
![]() Bildiğiniz üzere MHP'nin referandumda verdiği hayır mücadelesini ne MHP'liler nede bizler anlayabilmiş değiliz.Bile bile ölüme gitmek gibi bir şey oldu bu.Referandum sonuçlarındada gördükkü MHP'nin en etkin yerlerinde bile EVET oyları çoğunlukta oldu.Chp'nin başına gelen kaset skandalını hatırlarsak.
ACABA SAYIN BAHÇELİ'NİN BİR AÇIĞI VARDIDA REFERANDUMDA HAYIR PROBAGANDASI YAPMASI İÇİN TEHDİT Mİ EDİLDİ? Belki komplo teorisi gibi oldu fakat ben siyasetten anladığımı düşünüyorum ve MHP'nin referandum tutumunu ancak böyle bir şeyle izah edilebilir.
![]() Konu Yıldırım tarafından (09-22-2010 Saat 17:33 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() tehdit felan olduğunu düşünmüyorum.bence tamamen sayın bahçelinin inatçı ,dediğim dedik tavrı.aslında sonradan eminim oda pişman oldu ama.iş işten geçmişti.bu referandum hertürlü ak partiyi güçlendirecekti.mhp olsada olmasada.mhp evet deseydi ak parti yine güçlenirdi ama mhp bukadar güç kaybetmezdi sanırım.sayın bahçeli bunu ayırt edemedi bence.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Kılıçdaroğlu'da tehdit edildi,hatta hayır diyen partilerin bütün liderleride,eşleride,çocuklarıda,sülaleleride. Bu mantıkla bir yere varamayız. Deveye "neden boynun eğri" demişler,deve "nerem doğru ki" demiş. Eğer Bahçeli ideolojik olarak düzgün bir çizgide olsaydı ve siyasi geçmişinde sol güdümlü sağ gibi tutarsız,chp kuyruğunda olma gibi vakaları olmasaydı bu görüş bizi şaşırtabilirdi. Ama bir insanı temize çıkarmaya çalışmadan önce geçmişinin kirliliği değerlendirilmesi gerekmekte. Kaset skandalı gibi rezillik ihtimaline düşen bir siyasinin evet dememesi bizim ideolojimizin ak'lığını grileştirmemek demektir. Yani,bırakın hayır desinler.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bahceli tehdit....
hic alakasi yok.... sadece zihniyetin dolayi... bknz.bahcelinin gecmisi.... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() tehdit değil de cumhurbaşknlığı teklifi olabilir mi?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() hiç ilgisi bile yok
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Arkadaşlar benim tehditten kastım seni asarız keseriz değil...
MHP bile bile bu duruma neden düştü? Karşı tarafın elinde ne vardıda seçim sonrası MHP için oluşan durumdan daha kötü bir durum oluşturacaktı? Ben MHP'nin bir açığının olduğuna ve bunun statüko tarafından kullanıldığına adım gibi eminim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |