![]() |
#1 |
![]() Bu secim akp ye bir ders oldu artık chp mhp diğer partilere uğraşmak bizi yıpratır güney doğudan oylar düştü bazı iller dtp kazandı anlamıyorlarsa akpyi bırakın kendi halleriyle dtp kalsın akıl olsaydı büyük düşünseydi kendi memleketi kendi şehri 5 yılda neler yapılıur görürdü yapıldı o illere ama tekrar adtp dönmeleri anlamsız görüyorum kendi koyun bacağından asılır kendileri yaptı kendileri buldu dtp zihniyeti ancak %5ine bedeldir var olan tek şey çözümdür çözüme yaklaşmayan kaybeder herzaman kaybeder ne halleri varsa görsünler artık hataları hesaplayıp hatasız bir secim olsun erzurum %65 oy oranı bu sefer %55 oy fark var her ilde oylar düştü yinede şükür beledicilik bakımdan birinciyiz oylarımız mhp saadet partisine gitti onlardan ülkemize hayır gelmez akonomi turban meselesi işsizlik ve diğerleri ALLAHIN izniyle güzel günleri nasip etsin akpye Türkiye ye amin
![]() Davamız türban meselesini çözmek özgürce üniversiteye varmaktır müslüman devletiz milliyetciyiz ya çözülür türban ya milyonlarca millet sıkıntıya girer benim kızım olsa türban ve kapalı kızımı üniversiteye almıyorlarsa ben de kızımı üniversiteye göndermem diyen onbinlerce türbanlı bayanlar var coğunluğu üniversiteye gitmiyorlar bizim cevremizde akrabamızda aynıdır bir avuc insafsızların hakkından gelemiyormu akptimiz 2 kez iktidarız oylar bir bakımdan düşüyor olamazmı ?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İslam ülkeyiz türküz türk kalacağız bir avuc bile olmayan dini islam oluşundan bile şüpe duyulan kişiler ülkemizi restmen bu ülke islam değil dini yok biz yönetiriz bizim sözümüz gecer diyebilen içlerin gizli görüşüp türk tarihine leke sürmeye hazır gibi görülen şerefsizler var başbakanı var bir türkiyenin milletcileri var bir TÜRKİYENİN şerefli milyonlarca müslaman türkler var bir avuc olmayacan şerefsiz vede en adi yüzsüzlerin hakkından gelemiyorsak türklüğümüze islamlığa yakışırmı soruyorum İDAM şart ülkemizde vatan hainleri gibilerini asmaktan başka care ne gelirki .
YA ASILIR İDAMLA ŞEREFSİZLER YA MEYDANLAR MÜSLUMAN GENCLİĞİ AKIN EDER LİNC ETMEKLE BU ŞEREFSİZLERİ ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
bi söz ver bilmem duydun mu "şereflilerde şerefsizler kadar cesaretli olmadıkça TÜRKİYE düzelmez" biz cesaretli TÜRKLER olacaz ama akıllıda olacaz |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ALLahın izniyle inşallah bizler görevimizi yapıyoruz artık başbakanım idam yasanını el atmalı oy kaybederiz diye kürt kökenli insanlardan korkuluyorsa bizlere yakışmaz pkk vatan hainlere vede diğerleri gibi oyları akp hayır gelmez hainden gelecek oy cenazesi gelsin evine vatan hainlerin şart idam şart türban meseles çözüm şart içimizde aklımızda fikrimizde bizler türkler rahatsız olurlar bu meseler çözülmedikce bizler rahat olamayız AVRU birliği bırakalım peşimizden onlar gelsin medeniz türklükte islamda dır
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() AKP %100 Oy Bile Alsa Türkiye Cumhuriyetinde Değiştiremeyeceği Çok Şey Var Çünki Biz Demokratız Biz Hukuk Devletiyiz Biz Layik Bir devletiz Bunlar Fasa Fiso 411 Tane Milletin Vekili Onaylıyor da 7 Tane Anayasa Üyesi Kabul Etmiyor Nerde Bu Ülkenin Demokratlığı Nerde Bu Ülkenin Hukukluğu Nerde Bu Ülkenin Adaleti Hiç Biyerde CHP istemezse Olmaz Sen Nekadar İktidar OLsanda Çünki Hakimiyet Kayıtsız Şaratsız Milletindir Diyoya Orda Mecliste Bence Onu Yazanlar Yanlış Yazmış Hakimiyet Kayıtsız Şartsız CHP Nindir Demek Gerekiyor Bende Bir Atatürkcüyüm Kendimce Hatta Deniz Baykal Akrabam Fakat 10 Parmağımın 10 Oyu Olsa Birtanesin Götürüm Baykala Vermem
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() chplilerin bir lafı var atatürkün partisi ben chpye veririm ver tamam ama bu ülkeye hiç bir faydası olmayan bir chp kuklası var şeması tartısı bozuk atatürk yaşıyor olsaydı chp içindekilerini idam ederdi tek kalemle tek sözle söz milletinse millet versin kararını yok değilse TBmm çöz men lazım sabır bir yere kadar ben veriyorsam oyumu akpye şerefimle güvencem canımla veriyorum korkusuzların yüreklilerin vede allah korkusu olmayanların tüm engelleri aşar yap bakalım apoyu idam et sırasıyla ergonokon sanıklarıda idam et karşı çıkanlar olursa da onlara en ağır cezalar yapılsın bitsin bu yüzsüzlerin bir avucu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|