|
![]() |
#1 |
![]() Türkiyenin AK insanlari:
Avrupada yasayan bir gurbetci olarak sayin Basbakanimiza yapilan Hakaretleri ve saygisizligi kiniyor , üzülüyor,utaniyorum.Bunca sene Avrupada yasadigim 30küsür sene hic bir ülkenin Basbakanina bu kadar saygisizlik yasamadim duymadim,görmedim.Ne yazik ki , Büyüge kücüge saygisi olan, birde 100de 99u müslüman olan, bazi partilerin de icinde bulunan kimselerin de ,.-Allahi olan yalan söylermi? Hileyle kazanmak icin elinden geleni yapip söz hakki olmak istiyenler.Hic mi Ahiretten korkmazlar.? Neyse bizde Dogalarimizla Sayin Basbakanimizin her zaman yanindayiz. Allah onu Ailesine, Evlatlarina,Torunlarina ,Allah korkusu olan Türk Milletine Bagislasin .Allah Dogrunun Yanindadir,Durmak yok yola Devam.Allah yolunuzu acsin. Etden duvara parelel ,Hukukcular duvari ni da saglamlastirararak,Basbakanimizin sinirlerinin yipranmamasina dikkat edilmeli diye Düsünüyorum.Bir General sekreterde sözlü saldirilara cevap verebilir. saygilarimla Gurbet kusu
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Dualarımız hep kendisi ile beraber. Paslı vicdanlar buhulu bakışlar kirli ağızlar ne kadar hakaret etsede güneş balcıkla sıvanmaz .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bir ayet :
“(Ey müminler!)Yoksa siz, sizden önce gelip geçenlerin başına gelenlerin benzeri sizin de başınıza gelmeden cennet’e gireceğinizi mi sandınız?! Onlara yoksulluk ve sıkıntı öylesine dokunmuş ve öyle sarsılmışlardı ki nihâyet peygamber ve beraberindeki müminler, “Allah’ın yardımı ne zaman gelecek?” demişlerdi. İyi bilin ki, Allah’ın yardımı yakındır.” (Bakara, 2/214) Bir söz : Meyve veren Ağaç taşlanır . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Doğa değilde Dua Etsek...=)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Kardeşimiz gurbetçiymiş arkadaşlar .. ;)
Ezel arkadaşımızın dediği gibi.. ''Meyve veren ağaç taşlanır''.. Biz dualarımızı eksik etmeyelim de , Rabbim inşallah daim yardımcısı olacaktır.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() İçini rahat tut güzel kardeşim,
Bunun altındaki nasip bunu katlanır kılıyor. Meyve ağacı taşlandıkça inadına o ağaçdan meyve alıyor millet ![]() Aslında Başbakanımıza hakaret eden ahmaklar, akparti oy kitlesi için tutundurma çalışması yapıyor ![]() Başbakanımızın arkasında milyonlarca dua var, Allahın izni ile hiçbirşey olmaz rahat ol güzel kardeşim... Endişen ve rahatsızlığın takdire şayan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() İNSANLARIN AĞZI TORBA DEĞİL Kİ BÜZELİM
CANI SIKILAN BOŞŞ BOŞ KONUŞUYOR AK DA FELSEFE AZ LAF ÇOK İŞ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Şu konuştuğunuz mevzu çok boş bir mevzu ŞAHIS a ait dua lazım değil şuanda bu dediklerinizi yanımda biriniz dese kusura bakmayın yalaka derim...
ÜLKENİN DUAYA İHTİYACI VAR BU ÜLKE GİDERSE ŞAHISLARIN ÖNEMİ KALMAZ ReiS in istediği vatanı bi arada diri tutmak şu kafa yapınızdan kurtulun arkadaşlar açık olun yeri geldiği zaman ReiS ide eleştirin ama haddiniz kadar eleştirin anlayana bilene ;) #DurmakYokYolaDevam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|