AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 01-29-2011, 13:34   #1
Kullanıcı Adı
muzaffergulen
Standart Sayın Hüseyin Çelik'e Hatırlatma
Sayın Çelik, geçtiğimiz günlerde bedelli konusunda kendisine soru sorulması üzerine "Ne seçimden önce, ne seçimden sonra bedelli yok" diyerek bedelli askerlik konusundaki düşüncelerini açıklamışlardır. İnsanları bedelli askerlik beklentisine sokan kısa bir kronoliji sunmak istiyorum:

-2002 genel seçimleri öncesi bedelli askerlik AK Parti’nin vaatleri içerisindeydi. Meclis Milli Savunma Komisyonu Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, 2003 yılındaki bir röportajında, “Bedelli askerlik bizim seçim beyannamemizde var, bu bizim halkımıza verdiğimiz bir sözümüzdür. En geç sonbaharda (2003 yılının sonbaharı) bu konunun meclise geleceğini düşünüyorum” demişti.

-Sayın Başbakanımız önce bedelli bekleyenlerden askerlik şubesine dilekçe vermelerini istemişti. Erdoğan, başka bir açıklamasınra ise bedelli konusuna Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay ile görüştükten sonra şartlar uygunsa bakılabileceğini söylemişti. Başbakan Erdoğan, "Bu raporlar bir gelsin, ona göre bakacağız. Genelkurmay'a bedelli askerliğe neden karşı çıktıklarını da soracağız. Sonuçta karar vereceğiz" demişti. (Bedelli askerlik umuduyla askerlik şubelerine başvuranlar yaka paça askere gönderildi)

-Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ise 8 Ekim'de "Ben prensip olarak askerlik süresinin bu kadar uzun olmasına karşıyım. Biz uzunda eşitliği değil, belki kısada eşitliği konuşabiliriz. Ama bunların hepsi tasavvurlarımızda olan şeydir. Hükümetin kararı yok” demişti.
Arınç, başka bir açıklamasında "Ama ben imkan ve fırsat olduğu takdirde bedelli askerliğin doğru olduğuna inanıyorum" demişti.

-Başmüzakereci Egemen Bağış, Ağustos ayında yaptığı bir açıklamada bedelli askerlik seçeneğinin mutlaka hayata geçirilmesini istemişti. Egemen Bağış, "Bedelli askerlik olması gerektiğine inanıyorum. İlk aşamada bedelli olmalı ama uzun vadede tamamen profesyonel bir orduya geçmeliyiz düşüncesindeyim" ifadelerini kullanmıştı.

-Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin ise şunları söylemişti:
"Genelkurmay Başkanımız konuya olumlu yaklaşmamıştı.Sayın Arınç da benim takip ettiğim kadarıyla, yeni Genelkurmay Başkanımız belki farklı bir değerlendirme yapar umuduyla böyle bir açıklama yaptı diye biliyorum.Ama eğer gerçekten şartlar uygun olursa,silahlı kuvvetlerimizin asker sayısıyla ilgili birtakım endişeler varsa onları da karşılayacak şekilde bir bedelli askerlik çıkarılması kamuoyunun beklentilerine cevap olur diye düşünüyorum. Böyle bir kanunun çıkarılmasını doğrusu sevinçle karşılarım."

-Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise 26 Ağustos'ta yaptığı bir açıklamada "Bedelliye ihtiyaç varsa gündeme gelir" demiş ve eklemişti: "Bedelli askerlik çıkarsa ekonomiye katkısı büyük olur."

-Genel Başkan yardımcımız Hüseyin Çelik, 30 Eylül'de yaptığı açıklamada tek tip askerlik uygulamasının hakkaniyete aykırı olduğunu söylemişti.
Çelik şöyle demişti: "Bir doktora yapmış kişi ile ilkokul mezununa aynı süre askerlik yaptırmak doğru gelmiyor. Dışarıda işi gücü olan, uzun süreler işinden ayrı kalması sakıncalar yaratan eğitimli kişilere, sabit ve uzun süreli askerlik pek haklı olmayabilir. Ama biz her tür teklife açığız. Mesela, bedelli askerlik ve profesyonel askerlik olabilir.

Merak ediyorum, 30 Eylülden bu güne kadar ne değişti ki, sayın Çelik 360 derecelik bir dönüş sergiledi

muzaffergulen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-29-2011, 14:10   #2
Kullanıcı Adı
manifesto
Erdoğan bedelli taahütünde bulunmadı.Bu Çelik ile alakalı bir mesele değil.Zaman zaman gündeme geldi ne evet dedi ne hayır Genelkurmay sıcak bakmıyor ama bende bedelli askerliğin çıkarılmasından yanayım.Seçimlerden sonra bedelli askerlik için de adım atılmalı.
30-40 yaşında ki insanları askere toplayıp eline ne geçecek?
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-29-2011, 17:00   #3
Kullanıcı Adı
muzaffergulen
Alıntı:
BENHUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Erdoğan bedelli taahütünde bulunmadı.Bu Çelik ile alakalı bir mesele değil.Zaman zaman gündeme geldi ne evet dedi ne hayır Genelkurmay sıcak bakmıyor ama bende bedelli askerliğin çıkarılmasından yanayım.Seçimlerden sonra bedelli askerlik için de adım atılmalı.

30-40 yaşında ki insanları askere toplayıp eline ne geçecek?
Evet haklısın, Erdoğan şimdiye kadar bedelli konusunda kesin cümleler kurmadı, "bakarız, şartlar uygunsa olur, yeni anayasadan sonra inşallah" gibi kelimeler kullanarak belki olabilir mesajı verdi.
29 yaşından büyükler sözleşmeli er olamıyor fakat 35 yaşındaki adama gel askerlik yap deniyor.
Asıl problem, 33 yaşına kadar eğitim nedeniyle tecil hakkı tanıyorsun ( milli sporcularda 38 yaşına kadar). O yaşa gelmiş birisi de kendisine göre bir düzen, bir aile kurmuş oluyo ve askerlik onun için ağır bir yük haline geliyor.
Bunun önüne geçmenin tek bir yolu var;şayet herkese mutlaka askerlik yaptıracaksak ( totaliter- militer devletlerde olduğu gibi) her ne kadar kendilerinden pek hoşlanmasam da israilin bu konudaki uygulaması daha mantıklı. Liseyi bitiren üniversiteden önce askerliğini yapıyor ve dönüşte üniversiteye devam ediyorlar. Böylece henüz gözü açılmamış gençlere istediklerini yaptırabiliyorlar.
Bazı askerler bedelli askerliğe de , profesyonel askerliğe de aslında sıcak bakmıyor. Zira asker sayıları azalırsa darbe yapma güçlerininde azalacağını düşünüyorlar. Bu kadar çok askerin olmasının tek nedeni totaliter rejimin devamını sağlamaktan bir adım öteye gitmiyor.
Geçtiğimiz günlerde yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız için dövizli askerlikle ilgili düzenleme yapılmasını da çok manidar buluyorum.(42 yaşından sonra parasını verip hiç gelmeden askerlikleri yapılmış sayılıyor)
Alt 01-30-2011, 20:27   #4
Kullanıcı Adı
münih
Exclamation
Bilinçli protesto edelim lütven. kulaktan dolma bilgilerle şunu yapmadı, bunu yapmadı diye protesto etmeyelim.
münih isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-31-2011, 15:54   #5
Kullanıcı Adı
muzaffergulen
Alıntı:
münih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bilinçli protesto edelim lütven. kulaktan dolma bilgilerle şunu yapmadı, bunu yapmadı diye protesto etmeyelim.
Kulaktan dolma olduğunu düşündüğünüz bilgiyi paylaşırsanız sevinirim.
Alt 02-01-2011, 21:52   #6
Kullanıcı Adı
münih
Askerlikte kısalmalar olacak. ama bedelli askerlik çıksa zenginler askerlik yapmaz aam kuryaya tabi olur inş. şeçim sonrası çıkar herhalde. Askerliğin yaşı olmaz. Askerlikten kaçış da olmaz.
münih isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2011, 19:41   #7
Kullanıcı Adı
akobalı-akkurt
TSK NASIL YAPILANDIRILMALIDIR

Asker kime denir
Asker asil ve kutsal milletimizin kollama ve korunmasına vede savaşmaya and içmiş uğruna canını vermeye şehitlik için sıra kapmada yarışan ve şehadet makamının en yüce makam olduğuna inanan ve her şeyden önce Müslüman olandır…
1. Ağzına mikrofon tutulduğunda o mikrofonu tutan muhabirin uygun yerine yerleştirebilecek kadar erkek olan ….
2. Asla ve katta saygı ile işi olmayan ,din ve kültürle uzakdan yakından ilgisi olmayan ,siyasetden ve politakadan hem uzak hemde nefret eden…
3.Emir verecek kadar kabiliyetde ,emre itaattede kusursuz olan…
4.Aldığı maaşı sonuna kadar haram zıkkım edilmeden çağasına çoluğuna helalinden yedirecek kadar dindar olan…
5.Ticaretle uğraşmayıp feminist karısı olmayan…
6.Yumuşak tavırlı homosu ,sözde akademisyen olan retkörlerle işi olmayan…
7.Mustafa kemali kırmızı çizgi görmeyip fatih ler özallar yavuzlar kanuniler e kadar uzanıp hatta onları geçecek kadar asker olmaya çalışan…
8.Saldırı ve tatbikat dışında üreticide olan…
9.Savunmayı bir nevi alçaklık gören…
10.Asker olmakdan öteye başka bir şey olmaya çalışmayan…
11.Bakkallık , mafyacılık ,diktacılık , kahvecilik , ihale vs . işlerde başarılı olamayacağını bilen…
12.Laiklik, din bilginliği siyaset ilmi vs . ideolojiler ve ideloji yamalarının üstünde veya altında bulunmayan…
13.Ve herşeyden önemlisi askerliğin erkek işi olduğuna inanan ve dişilerin asker içinde tohumlanmakdan başka bir şeye yaramadığını, savaş döneminde açlık ve sefalet içindeki asil ve kutsal milletimizin sülüklüğünü yapan cephe gerisindeki yahudilerin karaborsacılığına ve sosyal yaşamın şekillenmesini basın ve diğer şerefsizliklerle feminizmi ortaya çıkarmak için nene hatun gibi örneklerin sunulduğuna ve en büyük terör odağının feminizm ve yahudiler olduğuna kalben inanan ama şeklen asker oğlu asker olan…
14.Kadının yerini ve tanımını askerliğin doğallığında anlayan kavrayan…
15.Yumuşaklıkdan nezaketden takiyeden dalkavuklukdan itlikden kopuklukdan uzak olan…
16. laiklik ve şehadetin aynı kurumda barınamayacağını anlayabilecek kadar kafası çalışan…

T.S.K düzenlenmeli paralı askerlik ve profosyenel operasyonel sistem oturtulmalı modernizasyon sağlanmalı kendini finanse edecek düzeye getirilmelidir.

A ) tüm Gayri Menkulleri özelleştirilmeli geliri ile seçilmiş uzman komutanlarca en az 20 şirket kurulmalı bu şirketlerlede alım satım üretim sanayi arge. Kiralanacak binalar , iaşe, Ve paralı asker eğitimi vede finansesi sağlanmalıdır. Dış devletlere silah ihracatı üretim ve satışı ,operasyon satışı, vs.yapılmalıdır.

B ) yine seçilmiş komutanlarca emir komuta zinciri reforme edilerek seçime başarıya verime endeksli rütbe verilmelidir. Yine seçimle 12 yaşından itibaren öğrenci alımı yapılarak reforme edilmiş eğitim verilmeli personel ihtiyacıda bu şekilde karşılanmalıdır.

C ) İç işlerde yine uzman ve seçilmiş komutanlarca dış işlerin brinfingleri istihbağrat, olayların deşifre edilmesi sivil yönetime verilmesi sağlanmalıdır.

D ) T.S.K Bünyesinde Bulunduracağı Bilim adamlarınca ve mucitlerce yapılan icatlar desteklenmeli finansesi yapılmalıdır.

E ) toplam 12 adet ordu MOBİL SİSTEMLE sınır bölgelerimizde yeniden yapılandırılmalıdır…
Ordularımız 2 adet doğuda 2 adet batıda 4 adet kuzeyde 4 adetde güneyde olmak üzre 40 ar bin kişilik kara deniz ve hava birliklerinden karma olarak konuşlandırılmalıdır…
Konuşlandırlan ordularda vatani görevini yapacak mehmetçiklerimizin akşam evlerine gidebileceği sistem de getirilmelidir…
Üsde kalacak Mehmetçiklerimizde zorunlu görev süresinde iyileştime yapılmalıdır…
Genel kurmay başkanlığıda Konya veya kayseriye taşınmalıdır…
F ) insansız hava uçakları ve vurucu insansız silahlı kamikaze helikopterler ve kamikaze minyatür bombalı jet uçaklar derhal aselsan tarafından seri üretim İ yapılmalıdır…
VE BU SERİ ÜRETİM YILLIK İKİYÜZBİN ADET ALTINA DÜŞMEMELİDİR…
G ) HAVAŞİN BASYAN KANDİL HAKURK VE ZAP DA DERİN TEMİZLİKLE İLELEBET KALICI ÖZEL TİM TUGAYLARI KONUŞLANDIRILAMLIDIR…

TÜBİTAK VE ASELSAN GENEL KURMAYA BAĞLANMALI ANTİKİMS ( ANTİ KİMYASAL SİLAH ) ANTİBİOS ( ANTİ BİYOLOJİK SİLAH ) GİBİ DAHA BİR ÇOK ALT KOMUTANLIKLARLA BAŞLARINDA YETİŞMİŞ VE SEÇİLMİŞ KİMYAGERLER VE BİOLOGLAR GETİRİLMELİDİR…

ASKERLİK EĞİTİMİNDE HER T.C. VATANDAŞI 18 YAŞINDAN 20 YAŞINA KADAR 24 AY ÜCRETLİ MAAŞLI EĞİTİM ALMALI 05.30 - 07.00 ARASI EĞİTİM VE SPOR GERİ KALAN MESAİSİNDEDE GENEL KURMAY İÇERİSİNDE KENDİ MESLEĞİNDE İŞTİGAL EDEREK AKŞAMDA EVİNDE KALACAK BİÇİMDE VATANA MİLLETE FAYDALI OLMALIDIR…
askerlik hizmeti mevcut durumda nasıldır acaba...

bence hayatının en verimli çağında ağaç yaşken eğilir misali hayatı ikiye bölünüyor,15 ay boyunca yalan dolan tembellik ve tüm kötülüklere maruz bir şekilde tüm bu kötülükleri sindirmiş vaziyette dışarı salınıyor...

bu noktada genel kurmayımız suçlu değil sistem suçludur...

doğallıkla mutasyona uğramış ve teskeresini almış genç yıllarca ya kendine gelemiyor yada çürümüş sisteme dahada adapte olup mahalle baskısı göbeğini kaşıyan adam çobanın oyu diyip anırıyor...

kimsede çıkıp demiyor yahu mahalle baskısı diyen pürtelaş sokağında zorunlu ikamet etmişlerdendir demiyor...

nişantaşında dingiltere dingiline neferi teker istanbul işgalindeki fıransız fırlaması artıklarının sosyete hainleridir demiyor...

göbeğini en iyi kaşıyanında salamon demirel olduğunu hiç kimse haykırmıyor...

uzuv dudaklının ağzından çıkan çoban ın oyu diyip siyasetin ahlaksızlığını zirveleştiren cümlesini söylerken, o çObanın kucağında olduğunu unutuyor...

Konu akobalı-akkurt tarafından (02-02-2011 Saat 19:48 ) değiştirilmiştir..
akobalı-akkurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-03-2011, 01:30   #8
Kullanıcı Adı
EvrenBilimci
Alıntı:
akobalı-akkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
TSK NASIL YAPILANDIRILMALIDIR

Asker kime denir
Asker asil ve kutsal milletimizin kollama ve korunmasına vede savaşmaya and içmiş uğruna canını vermeye şehitlik için sıra kapmada yarışan ve şehadet makamının en yüce makam olduğuna inanan ve her şeyden önce Müslüman olandır…
1. Ağzına mikrofon tutulduğunda o mikrofonu tutan muhabirin uygun yerine yerleştirebilecek kadar erkek olan ….
2. Asla ve katta saygı ile işi olmayan ,din ve kültürle uzakdan yakından ilgisi olmayan ,siyasetden ve politakadan hem uzak hemde nefret eden…
3.Emir verecek kadar kabiliyetde ,emre itaattede kusursuz olan…
4.Aldığı maaşı sonuna kadar haram zıkkım edilmeden çağasına çoluğuna helalinden yedirecek kadar dindar olan…
5.Ticaretle uğraşmayıp feminist karısı olmayan…
6.Yumuşak tavırlı homosu ,sözde akademisyen olan retkörlerle işi olmayan…
7.Mustafa kemali kırmızı çizgi görmeyip fatih ler özallar yavuzlar kanuniler e kadar uzanıp hatta onları geçecek kadar asker olmaya çalışan…
8.Saldırı ve tatbikat dışında üreticide olan…
9.Savunmayı bir nevi alçaklık gören…
10.Asker olmakdan öteye başka bir şey olmaya çalışmayan…
11.Bakkallık , mafyacılık ,diktacılık , kahvecilik , ihale vs . işlerde başarılı olamayacağını bilen…
12.Laiklik, din bilginliği siyaset ilmi vs . ideolojiler ve ideloji yamalarının üstünde veya altında bulunmayan…
13.Ve herşeyden önemlisi askerliğin erkek işi olduğuna inanan ve dişilerin asker içinde tohumlanmakdan başka bir şeye yaramadığını, savaş döneminde açlık ve sefalet içindeki asil ve kutsal milletimizin sülüklüğünü yapan cephe gerisindeki yahudilerin karaborsacılığına ve sosyal yaşamın şekillenmesini basın ve diğer şerefsizliklerle feminizmi ortaya çıkarmak için nene hatun gibi örneklerin sunulduğuna ve en büyük terör odağının feminizm ve yahudiler olduğuna kalben inanan ama şeklen asker oğlu asker olan…
14.Kadının yerini ve tanımını askerliğin doğallığında anlayan kavrayan…
15.Yumuşaklıkdan nezaketden takiyeden dalkavuklukdan itlikden kopuklukdan uzak olan…
16. laiklik ve şehadetin aynı kurumda barınamayacağını anlayabilecek kadar kafası çalışan…

T.S.K düzenlenmeli paralı askerlik ve profosyenel operasyonel sistem oturtulmalı modernizasyon sağlanmalı kendini finanse edecek düzeye getirilmelidir.

A ) tüm Gayri Menkulleri özelleştirilmeli geliri ile seçilmiş uzman komutanlarca en az 20 şirket kurulmalı bu şirketlerlede alım satım üretim sanayi arge. Kiralanacak binalar , iaşe, Ve paralı asker eğitimi vede finansesi sağlanmalıdır. Dış devletlere silah ihracatı üretim ve satışı ,operasyon satışı, vs.yapılmalıdır.

B ) yine seçilmiş komutanlarca emir komuta zinciri reforme edilerek seçime başarıya verime endeksli rütbe verilmelidir. Yine seçimle 12 yaşından itibaren öğrenci alımı yapılarak reforme edilmiş eğitim verilmeli personel ihtiyacıda bu şekilde karşılanmalıdır.

C ) İç işlerde yine uzman ve seçilmiş komutanlarca dış işlerin brinfingleri istihbağrat, olayların deşifre edilmesi sivil yönetime verilmesi sağlanmalıdır.

D ) T.S.K Bünyesinde Bulunduracağı Bilim adamlarınca ve mucitlerce yapılan icatlar desteklenmeli finansesi yapılmalıdır.

E ) toplam 12 adet ordu MOBİL SİSTEMLE sınır bölgelerimizde yeniden yapılandırılmalıdır…
Ordularımız 2 adet doğuda 2 adet batıda 4 adet kuzeyde 4 adetde güneyde olmak üzre 40 ar bin kişilik kara deniz ve hava birliklerinden karma olarak konuşlandırılmalıdır…
Konuşlandırlan ordularda vatani görevini yapacak mehmetçiklerimizin akşam evlerine gidebileceği sistem de getirilmelidir…
Üsde kalacak Mehmetçiklerimizde zorunlu görev süresinde iyileştime yapılmalıdır…
Genel kurmay başkanlığıda Konya veya kayseriye taşınmalıdır…
F ) insansız hava uçakları ve vurucu insansız silahlı kamikaze helikopterler ve kamikaze minyatür bombalı jet uçaklar derhal aselsan tarafından seri üretim İ yapılmalıdır…
VE BU SERİ ÜRETİM YILLIK İKİYÜZBİN ADET ALTINA DÜŞMEMELİDİR…
G ) HAVAŞİN BASYAN KANDİL HAKURK VE ZAP DA DERİN TEMİZLİKLE İLELEBET KALICI ÖZEL TİM TUGAYLARI KONUŞLANDIRILAMLIDIR…

TÜBİTAK VE ASELSAN GENEL KURMAYA BAĞLANMALI ANTİKİMS ( ANTİ KİMYASAL SİLAH ) ANTİBİOS ( ANTİ BİYOLOJİK SİLAH ) GİBİ DAHA BİR ÇOK ALT KOMUTANLIKLARLA BAŞLARINDA YETİŞMİŞ VE SEÇİLMİŞ KİMYAGERLER VE BİOLOGLAR GETİRİLMELİDİR…

ASKERLİK EĞİTİMİNDE HER T.C. VATANDAŞI 18 YAŞINDAN 20 YAŞINA KADAR 24 AY ÜCRETLİ MAAŞLI EĞİTİM ALMALI 05.30 - 07.00 ARASI EĞİTİM VE SPOR GERİ KALAN MESAİSİNDEDE GENEL KURMAY İÇERİSİNDE KENDİ MESLEĞİNDE İŞTİGAL EDEREK AKŞAMDA EVİNDE KALACAK BİÇİMDE VATANA MİLLETE FAYDALI OLMALIDIR…
askerlik hizmeti mevcut durumda nasıldır acaba...

bence hayatının en verimli çağında ağaç yaşken eğilir misali hayatı ikiye bölünüyor,15 ay boyunca yalan dolan tembellik ve tüm kötülüklere maruz bir şekilde tüm bu kötülükleri sindirmiş vaziyette dışarı salınıyor...

bu noktada genel kurmayımız suçlu değil sistem suçludur...

doğallıkla mutasyona uğramış ve teskeresini almış genç yıllarca ya kendine gelemiyor yada çürümüş sisteme dahada adapte olup mahalle baskısı göbeğini kaşıyan adam çobanın oyu diyip anırıyor...

kimsede çıkıp demiyor yahu mahalle baskısı diyen pürtelaş sokağında zorunlu ikamet etmişlerdendir demiyor...

nişantaşında dingiltere dingiline neferi teker istanbul işgalindeki fıransız fırlaması artıklarının sosyete hainleridir demiyor...

göbeğini en iyi kaşıyanında salamon demirel olduğunu hiç kimse haykırmıyor...

uzuv dudaklının ağzından çıkan çoban ın oyu diyip siyasetin ahlaksızlığını zirveleştiren cümlesini söylerken, o çObanın kucağında olduğunu unutuyor...
Hiç birini okumadım ama sana şunu söyleyim asker 2 bin küsür maaş almaz.

Asker 15 ay yapacak polis hem yapacak hem 2 milyarı aşkın para alacak 15x2 hesapla bakalım 30 milyarı aşar polis maaşı versınler o zaman askere.
EvrenBilimci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-12-2011, 00:31   #9
Kullanıcı Adı
yakari
evet akp bedelli sözü vermedi.BEN VERDİM..
http://http://www.youtube.com/watch?v=wEtQpBR-MOo
videodada açıklamam mevcut zaten.
yakari isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-12-2011, 02:43   #10
Kullanıcı Adı
kumsati2
Sizce koskaca bir başbakanın seçimden sonra bakarız ilgileniriz demesi anayasayı halledelim demesi sadece bukadar kelimesi adına söylüyorum sayın barlasın tekrarlayarak sorması halledeceğiz demesi ne anlama geliyor ben çok merak ettim açıklarmısnz banaa..Sayın hüseyn çelik yanılmıyorsam paralı askerlik yaptı heralde o zaman kendisi o yemen türküsünü çok dinlesin ve ağlasın..Yazık 365 derece u dönüşü yapılmazki Ya güvendiğimz başbakan bize fakir edebiyatı yapıyor şuan yazıklar olsun eğer bu sorun halledilmez ise üzülerek oy kullnmayacağımı bildiriyorumm..
kumsati2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)