10-11-2007, 12:04 | #1 |
Seçilmezsem intihar edeceğim
Kamer Genç, halk seçerse aday olacağını söyledi ve şaşırtan bir iddiada bulundu.
Bağımsız Tunceli Milletvekili Kamer Genç, referandumdan sonra Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesi durumunda aday olacağını belirtti ve büyük iddiada bulundu. İkinci önergesi için kürsüye gelen Kamer Genç, iddiasını güçlendirerek sürdürdü. Cumhurbaşakının halk tarafından seçilmesi durumunda aday olacağını tekrarlayan Genç, "Söz veriyorum size, halk beni seçmezse intihar edeceğim. Söz veriyorum burada intihar edeceğim. Ama halk beni seçerse siz intihar etmiş olacaksınız" diye konuştu. Genç'in sözleri Genel Kurul'da gülüşmelere neden oldu. Kamer Genç'in Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den bahsederken 'Cumhurbaşkanı' ve 'Sayın' ifadelerini kullanmadan sadace ismiyle bahsetmesi AK Partili vekillerin tepkisine neden oldu. Gelen tepkiler üzerine Kamer Genç, "Ben öye demiyorum. Zorla mı dedirteceksiniz" diye konuştu. Oturumu yöneten TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil, 'Sayın' ifadesini kullanmamanın Cumhurbaşakanından birşey eksiltmeyeceğini ancak delveti ve milleti temsil eden bir makama karşı herkesin saygılı olması gerektiğini söyledi. internethaber
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-11-2007, 12:06 | #2 |
Bu adamı meclise kim gönderdi ya.. :D :D Ama olsun arada gülmek iyi geliyo... :D
|
|
10-11-2007, 12:26 | #3 |
hadi ya bir deneyelim gerçekten intihar edip bizi kendisinden kurtaracak mı
|
|
10-11-2007, 12:32 | #4 |
sende bu hayatı bırakıp karşıya gidecek kadar yürek varmı acaba
|
|
10-13-2007, 19:07 | #5 |
kendini halkın çok sevdiği biri sanıo herhalde .
Sıkıysa parti kursun çıksın karşımıza |
|
10-13-2007, 19:20 | #6 |
tamercıgım çiçekleri sulamak varken ne ısın var senın meclıste :D
|
|
10-13-2007, 19:41 | #7 | |
Alıntı:
|
||