![]() |
#1 |
![]() Kılıçdaroğlu İstanbul Büyükşehir için seçimi kazansa bile başkan olamayabilir. Başkan olabilmesi için AK Parti'lilerin de onayı gerekiyor.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu Fatih Altaylı'nın konuğuydu. Programda ilginç bir detay ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'a başkan olabilmesi için Meclis'in onayına ihtiyacı var. BAŞKANLIK İÇİN MECLİS ONAYI GEREKİYOR Halen milletvekili olan Kılıçdaroğlu seçilmesi durumunda ortaya çıkacak tabloyu şöyle anlattı: "Seçilemezsem İstanbul Milletvekili olarak Meclis'e geri dönüyorum. Milletvekilliğimin düşmesi için seçilmem ve arkasından Meclis'in bunu kabul etmesi gerekiyor. " HAY Allah .. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Konu Üç mevsim tarafından (02-06-2009 Saat 19:26 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kılıçdaroğlu çetin seçim maratonunu atlatıp Büyükşehire Başkan olsun,başkanlığına itiraz edecekler karşısında beni bulur..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() allahalla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() öyle birşey olursa buradan kampanya başlatırız kılıçdaroğlu için:D:D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Hele o bir seçilsin :D:D:D Seçilen adamada Ak parti saygı gösterir bu bilinsin ama kılıçdaroglu seçilemezki
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() secilmesi 1. ,meclis onayıda 2. mucize olur heralde :D:D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() iyi o zaman istanbulda oylar bölünecek diye bir şey yok mehmet bekaroğlunun şansı artar...
kadir topbaşı yeni süprizler bekliyor allahın izniyle |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() belediye başkanı olacağı bile mizah geliyor bana...;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
![]() Bekaroğlu, Saadet Partisi'nden bu partideki zihniyet problemi nedeniyle ayrılmıştı. Entelektüel bir insandır, severim Bekaroğlu'nu.. Eğer, Saadet Partisi'nden İstanbul adayı olursa tükürdüğünü yalamış olur. Ayrıca fikir adamının belediyecilikten ne anlayacağı da muamma.. Daha da ayrıca kendine yazık eder.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|