AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK PARTİ Yerel Seçim Ak Parti Yerel Seçimle ilgili haber, anket, ve diğer paylaşımlar bu bölümde.

Stil
Seçenekler

Alt 03-29-2009, 20:05   #1
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart Seçimlerin en komiği Kamer Genç..
Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, seçim pusulasına bastığı mührü sandık görevlilerine iade etmeyi unuttu. Kamer Genç, oy kullandıktan sonra kimliğini teslim almadan sandık başından ayrıldı.

Oy kullanmak üzere Beysukent Ayten - Şaban Diri İlköğretim Okulu'nda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal'ın da oy kullanacağı sandığın başına gelen Genç, basın mensuplarını görünce, "Çocuklar, beni beklemiyorsunuz herhalde?" dedi.

Kamer Genç'in oy kullanmasının ardından sandık görevlileri mührün kendilerine teslim edilmediğini belirtti. Mühür sandık başkanına ulaştırıldı, fakat bu kez de Genç'in kimliğini teslim almadığı ortaya çıktı. Sandığın kurulduğu sınıfı terk etmiş olan Kamer Genç, çağırılması üzerine sınıfa geri dönerek kimliğini aldı.

Aynı sandıkta AK Parti Kırıkkale Milletvekili Vahit Erdem de eşiyle birlikte oy kullandı. Erdem, seçimlerin hayırlı olmasını temenni etti. (CİHAN)

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-29-2009, 20:08   #2
Kullanıcı Adı
Feride
ya bu adam nasıl milletvekili ben anlamıyorum. kendini unutmamış orada o da bişey:
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-29-2009, 20:30   #3
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
biacayip adam bu zaten benzeri yok
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-29-2009, 20:49   #4
Kullanıcı Adı
Yektâ-Ak
evet evet bu şahıs da bir anormallik var ama hadi hayırlısı...
Yektâ-Ak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-29-2009, 20:54   #5
Kullanıcı Adı
M-E-C-H-U-L
Talking
kamer genç tam bi(akıl fakiri):D
M-E-C-H-U-L isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-29-2009, 20:55   #6
Kullanıcı Adı
Yektâ-Ak
Allah akıl dağıtırken bunlar nerdeymiş anlayamıyorum..
Yektâ-Ak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)