AK Gençliğin Buluşma Noktası
Makale & Deneme Makale ve deneme içerikleri.

Stil
Seçenekler

Alt 07-12-2008, 12:57   #1
Kullanıcı Adı
NuR-eFSaN
Standart Sedefdeki inciler gibidir aşıklar..!

Sedefdeki inciler gibidir aşıklar..!

Sen hiç HZ İbrahim vari yüreğin Allah aşkıyla yanarken bedenin ateşlere atıldı mı?

Yusuf misali gömleğin arkadan yırtıldı mı? Dipsiz kuyularda, atılsanda o aşk ile mutlu oldun mu?

Aşkı bütün hücrelerinde hissedip geceler boyu gözyaşları döktünmü her fırsatda gizli gizli ağladınmı aşkla şükürden aciz akldınmı secadende can vermek istedinmi.anadan yardan serden geçebildinmi aşk uğruna. Aşk fedakarlık ister .her şeyden vaz geçmeyi gerektirir onun razı olması için her şeye katlanmayı gerkektirir, aşk çile çekmektir, kendini nefsini feda etmektir.

Meryem taraflarım uyanır her gece mübahlardan bile kaçıp unutulmak taş olmak toprak olup savrulmak ister aşkla bu can kadınlıktan utanır secdelerde İSA vari oğullar dilenir dualar dualar eder gözyaşları katarım dualarıma.

Habibe annemin çilesimi yaşanan müslüman ken hıritiyan olan kocadan kaçan habeşistanın çilesine katlanan yıllarca yanlızlıkla bir çocukla ağlayan onu tesellisiz bırakmayan Aziz annemizin rüyasında nuruyla sevindiren Efendimizle şereflendiren Allah IM dizsizleşen kocalardan yakınan annelere gönder Efendimizi rüyalarına yalvarırım . Ahirzamanda seni seven anneleri sevindir Efendim!

Hatice validemizin asilliğine müşteriyim ,onun sabrını taşımak şefkatiyle teselli veren, ben olmak için gayretim,onun sabrını taşımak ne şereftir bilirim senden RABBİM ısrarla onun sabrını isterim.

H.Z AİŞE nin iftirası atılan üzerime, AİŞE vari göşyaşlarıma Vahiy inmeyecek biliyorum, anlımdaki iftirayı EFENDİM silsin istiyorum. Bakır tırnakları olucak iftira atanların yüzlerini yolanda kanlarını kim silecek bilmiyorum.

Haksızlıkları Zeynepvari haykırmak istiyorum zarar yine bana dokunur diye korkuyor susuyorum isyan ateşlerimi istiğfarla susturuyorum haykırsam sadefimde inciler çizilmesin istiyorum.

Hüseyni matemlerim her baharda yüreğimde yanacak biliyorum her çiçek Hüseyin misal şehit kokar şehir şehit kokar Muhammed (s.a.v.)i bir nefesdir her bahar.

HZ FATIMA Annemizin güzelliğini zerafetini ilmini ahlakını tüm Mümine kardeşlerim için istiyorum. Onun ahlakıyla yücelsin ruhumuz istiyorum ısrarla kapısında durdum yıllardır bekliyorum.

Kırık kalbime tüm hüzünleri gömüyorum,düşmanlar sevinmesin diye gözyaşlarımı gizliyorum, üzerini hüzünlerimin TEVHİD, SALAVAT, ZİKİRLERLE, TEKBİRLERLE, süslüyorum böylelikle güç kazanacağımı biliyorum .

ben aşkı Züleyhadan satın aldım BELKISVARİ BESMELEYE AŞIK OLDUM, YAKUBUN gözleri kimde akacak YUSUF misal ahirzamn kuyularında kaldık bizi kurtaracak İSA dır beklediğimiz.

YUSUF'u Kenanda bendim arayan yitiğim var diye bendim kıvranan ahirzaman sokakalarında ASR-I SAADET arayan...

SEDEFTEKİ İNCİLER GİBİDİR ÖRTÜLÜ MASUM VALİDELERİNİZİ, HANIMLARINIZI SAKIN HOR GÖRÜPTE O İNCİLERİ ÇİZİP KIRIP ÜZMEYİN!

ÖLDÜKTEN SONRA MEZAR TAŞINA MI DEĞER VERİP MEZAR TAŞLARINI MI SÜSLEYECEKSİNİZ. OYSA ONLAR SİZİN DÜNYA VE AHİRET SÜSÜNÜZ ÖRTÜNÜZDÜR. MÜCHEVHER GİBİDİR HELAL DAİREDE EVİNDE BULUNMAYI İBADET SAYAN HANIMLAR.
O MÜCEVHERLERİN KIYMETİNİ BİLİN,
GİZLENDİKÇE KIYMETİ ARTAR MÜCEVHERLERİN...

NuR-eFSaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)