05-03-2009, 08:38 | #1 |
şehid cenazesinde Alman Elçi Var Bahçeli YOK!....
Önceki gün Diyarbakır’da şehit edilen Uzman Çavuş Salih Akyürek’in cenazesine katılmayan Bahçeli'ye ağır eleştiri...
"Vallahi pes... Şehitler noktasında titiz olan ülkücülerin önderi konumunda olan biri, Alman Büyükelçisi kadar olamıyor ve tembellik yapıp cami avlusuna gitmiyor... Görülüyor ki Devlet bey tembel ve üşeniyor.. İyi de şehit cenazesine bile gitmekten üşenen birinden MHP’ye baş olur mu?" Sebahattin Önkibar/Yeniçağ Alman elçi var, Bahçeli yok! Önceki gün.. Yer Ankara Kocatepe Camii... Diyarbakır’ın Lice ilçesinin yakınında şehit edilen Uzman Çavuş Salih Akyürek’in cenaze namazı var. Cenazede Başbakan Tayyip Erdoğan’la Bakanları var. Genelkurmay Başkanı ve Komutanlar tam kadro orada. Keza CHP lideri Deniz Baykal da safta yerini almış... Bitmedi... Türkiye’nin terörle mücadelesine destek vermek için Almanya’nın Ankara Büyükelçisi de cami avlusunda yerini almış... Bakıyorum, tarıyorum MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yok, yok, yok.. Vallahi pes... Şehitler noktasında titiz olan ülkücülerin önderi konumunda olan biri, Alman Büyükelçisi kadar olamıyor ve tembellik yapıp cami avlusuna gitmiyor... Efendim cenazelere hiç gitmiyor, böyle bir prensip kararı var demeyin sakın.. Muhsin başkanın cenazesinde Kocatepe’deydi.. Tamam o mecburiyettendi ama bu şehit cenazesi de toplum için çok önemliydi... Görülüyor ki Devlet bey tembel ve üşeniyor.. İyi de şehit cenazesine bile gitmekten üşenen birinden MHP’ye baş olur mu? stratejikboyut.com
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|