![]() |
#1 |
![]() Şehit düşen kardeşlerimizin naaşları gece 03.00 civarında İstanbul'a getirilmişti. Ali Haydar Bengi, Cengiz Akyüz, Furkan Doğan, Necdet Yıldırım, Cengiz Songür, İbrahim Bilgen, Fahri Yıldız ve Çetin Topçuoğlu adlı şehitlerimiz için 3 Haziran Perşembe günü öğle namazını müteakiben Fatih Camii'nde cenaze namazı kılındı.
CEVDET KILIÇLAR İÇİN CUMA GÜNÜ BEYAZIT'TAYIZ... Şehit kardeşimiz Cevdet Kılıçlar'ın cenaze namazıise 4 Haziran Cuma günü Cuma namazı sonrasında Beyazıt Caminde kılınacak! İslami mücadele içerisinde basın göreviyle uzun süre emek veren Kılıçlar kardeşimizi Rabbimize dualarla ve tekbirlerle uğurlayacak; Siyonist terörü lanetleyeceğiz. Cenaze namazına yoğun katılımın olması bekleniyor. Son yolculuğunda şehidimizi yalnız bırakmayalım... Tevhid bayrağına sarılı tabutunu omuzlarımızda taşıyacağımız Cevdet Kılıçlar'ı Rabbimize tekbirlerle uğurlayalım.. Haksöz-Haber
![]() Konu İntifada tarafından (06-03-2010 Saat 20:39 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() Konu İntifada tarafından (06-03-2010 Saat 20:39 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Samanyolu'nda Fatih Camii mi...
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Fatih camiinde bugün ki şehitler uğurlandı abi...
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() E az önce STV'de Haber Bülteninde Yarın Fatih Camii dedi...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() samanyoluhaber internet sitesindede öyle demiş ama yorumlarda beyazıt diye düzeltiyor insanlar...
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Furkan Dogan kardesimiz sehit düsen en genc vatandasimizdi henüz 19 yasinda idi. Allahim tüm sehitlerimize rahmet eylesin. Onlari Cennet ile müjdelesin insaAllah. Ne mutlu onlara ki bu dava ugrunda sehit olmak varmis nasiplerinde. Allah onlardan razi olsun insaAllah.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() İHH İnsanî Yardım Vakfı (İHH) Derneği'nin web editörlüğünü yapan gazeteci Cevdet Kılıçlar da Gazze'ye yardım konvoyuna düzenlenen saldırıda şehid olanlar arasında.
Çatışma anında fotoğraf çekmekte olan Cevdet Kılıçlar, alnından vurularak şehid edildi. Şehid Cevdet'in cenaze namazı yarın Beyazıt camiinde kılınacak. "İNSANÎ YARDIMIN İÇİNDE OLMANIN SEVİNCİ VARDI" Cevdet Kılıçlar'ın 33 yaşındaki eşi Derya Kılıçlar, İsrail saldırısının olduğu gün İHH Genel Merkezi'ne gelmiş ve gazetecilere açıklamalarda bulunmuştu. Derya Kılıçlar, "Eşim Cevdet Kılıçlar, Mavi Marmara gemisindeydi. En son Antalya Limanı'ndan hareket etmeden önce kendisiyle görüşmüştüm, çok heyecanlıydı, insanî bir yardımın içinde olmanın sevinci vardı. Kendisi, 38 yaşında, İHH Derneği'nin web editörlüğünü yapıyordu. Böyle bir saldırıyı beklemiyordu. Silahsız bir gemide böyle bir saldırıya uğradı. İsrail devletinin bu kadar pervasız olacağını düşünmüyordu. İsrail, terörist devlet olduğunu bu saldırıyla ispatlamıştır. Televizyon görüntülerinde taşınan bir yaralıyı eşime benzettim. İnşaallah yanılıyorumdur, çok endişeliyim. Gece hiç uyumadım. Eşimin hayatından endişe ediyorum" şeklinde açıklama yapmıştı. SELAM, MİLLİ GAZETE VE VAKİT'TE ÇALIŞMIŞTI Şehid Cevdet Kılıçlar, haftalık Selam gazetesi, Milli Gazete ve Vakit Gazetesi'nde çalışmıştı. Yardımseverliği ve fedakarlığı ile tanınan gazeteci Cevdet Kılıçlar, muhabir olarak Filistin'de ve Mısır'da da görev yapmıştı. isra haber |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Cumadan Yaklaşık 1:30 saat önce...
![]() Camiinin üzerinden sarkıtılan pankart... ![]() cumalar kılındı şimdi şimdi meydana çıkma vakti.... ![]() Artık meydandayız.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Harika Resimler...
Oradaydım... Muhteşem geçti... Cevdet Abimize son görevimizi yerine getirdik... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|