![]() |
#1 |
![]() selam geleceği aydınlık olan genç kardeşlerim.. ben istanbul üsküdardan kadir... marmara üni.. elektronik ve haberleşme bölümünde okuyorum... inş. herp beraber ak günler bizi bekliyor
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() inşallah kardeşim
ÜÇ BUÇUK SOYSUZUN ARDINDAN ZAARLIK YAPAMAM HELE HAK NAMINA HAKSIZLIĞA ASLA TAPAMAM ADAM ALDIRMADA GEÇ GİT DİYEMEM ALDIRIRIM ÇİĞNERİM ÇİĞNENİRİM HAKKI TUTAR KALDIRIRIM KANAYAN BİR YARA GÖRDÜMMÜ ,YANAR TA CİĞERİM ONU DİNDİRMEMK İÇİN KAMÇI YERİM, ÇİFTE YERİM ADAM ALDIRMADA GEÇ GİT DİYEMEM ALDIRIRIM DOĞACAKTIR SANA VAATETTİĞİNİ GÜNLER HAKKIN KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDANDA YAKIN ADAM ALDIRMADA GEÇ GİT DİYEMEM ALDIRIRIM ÇİĞNERİM ÇİĞNENİRİM HAKKI TUTAR KALDIRIRIM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() adminler gerekenin yapılmasını rica ediyorum bu arkadaşa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() aleykum selam hosgeldin
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Yazık İşte Parti Liderleriniz Gibi Havlayabilirsiniz Ancak Sizler AKPARTI geldıgınden Belli
![]() ![]() Konu Ak_Kelebek tarafından (03-31-2009 Saat 16:06 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() BU ŞEREFİZLER kim onların anası doğurken sokağa köpek niyetine atmışlar köpek diye bakmışlar şerefsiz oğulları vatan hainleri dünyaya geldiği geri döneceksiniz bir gün cok yakın cok ALLAH SİZİN belanınızı versin kanı bozuklar admin bu gibilerinin hayatını savcılıkla görülsün sonuna kadar ip adresinden herşeyin gereğini yapın yaşıyorsunuz bu ülkede aldğınız yediğiniz herşey zehir zıkkım olsun rabbim cehennebi sana nasip etsin amınnnnnnnnnnnnnnn
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() hb kardeşim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ve aleyküm selam hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Daimi olursunuz inşaALLAH
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() öyle düşünüyorum ortamı gördükten sonra :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |