AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençler, AK Partililer Tanışalım ! Aramıza yeni katılan bütün AK Gençlerimizi tanışmak için bu bölüme bekliyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-15-2007, 00:01   #1
Kullanıcı Adı
Beritan
Standart selam.......yine ben...
merhaba arkadaşlar..ben geldim umarım memnun olurum

Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-15-2007, 00:06   #2
Kullanıcı Adı
dildade
hoşgeldiniz aramıza
dildade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-15-2007, 00:07   #3
Kullanıcı Adı
sedef
aleykümselam yine biz forumumuza tekrar hoşgeldiniz :D
sedef isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-15-2007, 01:56   #4
Kullanıcı Adı
canlar001
Standart ak genclere sevgı dolu bır merhaba
merhaba arkadaslar bende sızın gıbı kalbı ak partı ıcın carpan bı arkadasınızım ve ınanınızkı bu ugurda bı ogrencı olarak profeserlerle bıle tartısmaya gırebılmıs olmam partının yapmıs oldugu dogru polıtıkaların bana vermıs oldugu gucle yapabıldıgım bı katkı sadece ak partının yapmıs oldugu dogru ıslerın bırazcık ben tarafından gosterılmesı ve varsa yanlıslarımın sız degerlı arkadaslarım tarafından duzeltılmesı ıcın artık buradayım sayın basbakanımızın genclere vermıs oldugu destekle bırlıkte dusuncelerımızı paylasmamız ve pekıstırmemız acısından hepınızden gorus alısverısı beklıyorum gencler olarak sorumluluklarımızın bılıncınde ve ulkemızın sevdalısı olarak ve sayın buyuklerımızıde ornek alarak yarınımıza daır umutlu bırer ınsan olabılmeyı sımdıden hayal etmek bıle guzel hepınıze saygılar burhanettin /izmir :D
canlar001 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-15-2007, 04:47   #5
Kullanıcı Adı
Sakarya
Bu Satmak Kelimesini nekadar çok kullanır olduk,,

Neyi Sattık ya sattıysak Toprağı satmadık ya sattıysak istihdamı satmadık ya,, Satılan fabrikalarda çalışan işçiler Acaba Yabancı mı ?

Yapılan işten Üretilen satılan maldan Bu devlete gelir gelmiyor mu,,

Bu güne Kadar Özelleştirilmemiş Devlet fabrikalarının hali ortada değil mi,,Ben Sakarya da oturuyorum bir Vagon Fabrikası Vardı ki hali içler acısı adamlar akşam evlerinde uyumuyorlar sabah gelip işte uyuyorlardı,,

Çok şükür oda özelleşmeye başlandı yatmaya değil Çalışmaya başladı,,,

Başak Traktöre kilit vurmuştu önceki hükümetler Bu hükümet Açtı çalıştırdı Şimdi Başak Traktör İhracat yapıyor,, Şeker Fabrikası Kapatılmıştı Tekrar Açıldı,,,

Hangi Satmak,,

Satılan Toprak Değil Maldır binadır fabrikadır orayı alan yabancı şirkette fabrikasını sırtına alıp götürecek değil ya.. Hem sen çalışacaksın hem ben çalışacam orda vergisini ödeyecek,,

Kimsenin bişeyler sattığı yok birilerinin anlamadığı bir şey var,, Dünya düzeni değişti Artık Savaşlar karada olmuyor Artık kayıplar savaşlarda olmuyor Ülke ekonomin bozuksa sen yenildin demektir...

Dünya Kapitalist bir düzenin Üzerine kurulu bu bağlamda yapılabilecek Tek Şey Ekonomini güçlü tutmaktır,, Hükmetmek için bu gerekli Bunların olması içinde Yabancı yatırımcıya kucak açmalısın iş sahalarının çoğalması için hem sen yabancı yatırımcıya kapını açarsan yabancıda sana kendi ülkesinde açmak zorunda,,

ve böylede oluyor..

Satmak Değil Düzene karşı Ayakta durma Ezilen Bir Türkiye Değil Saygı Gören Refah düzeyi yüksek bir ülke olmak için dir bütün uğraş..

Bunuda akıllı bi şekilde bakarsak görüyoruz,,Görmeyede devam edeceğiz..

Teşekkürler Emeği geçenlere..
Sakarya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-15-2007, 14:25   #6
Kullanıcı Adı
sedef
Standart ak genclere sevgı dolu bır merhaba
Alıntı:
canlar001 Nickli Üyeden Alıntı
merhaba arkadaslar bende sızın gıbı kalbı ak partı ıcın carpan bı arkadasınızım ve ınanınızkı bu ugurda bı ogrencı olarak profeserlerle bıle tartısmaya gırebılmıs olmam partının yapmıs oldugu dogru polıtıkaların bana vermıs oldugu gucle yapabıldıgım bı katkı sadece ak partının yapmıs oldugu dogru ıslerın bırazcık ben tarafından gosterılmesı ve varsa yanlıslarımın sız degerlı arkadaslarım tarafından duzeltılmesı ıcın artık buradayım sayın basbakanımızın genclere vermıs oldugu destekle bırlıkte dusuncelerımızı paylasmamız ve pekıstırmemız acısından hepınızden gorus alısverısı beklıyorum gencler olarak sorumluluklarımızın bılıncınde ve ulkemızın sevdalısı olarak ve sayın buyuklerımızıde ornek alarak yarınımıza daır umutlu bırer ınsan olabılmeyı sımdıden hayal etmek bıle guzel hepınıze saygılar burhanettin /izmir :D
temennileriniz için sağolun ak genç
sedef isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-15-2007, 14:47   #7
Kullanıcı Adı
canlar001
umarım yapılan temennıler yarınlarımızda bırer gercek olurlar ama hala yapılan dogruları anlamayan daha dogrusu anlamak ıstemeyen ınsanların varolmasıda bır gercek sakarya kod adlı arkadasıma tesekurler edıyorum gercektende duygularıma tercuman olmus samet kod adlı arkadasımıda anlamak mumkun degıl gercekten sankı dusmanıymısım gıbı cok agır bı ıthamla konusuyor bız yenı nesıl olarak yapıcı bıreyler olmalıyız yapılan bır tartısma demokratık ıse ve karsılıklı anlayısa dayanırsa elbette ıkımızınde bırbırımızden kapacagı cok guzel bılgıler olacaktır bunun ıcın bu arkadasımıda bu sekılde ortak consensusa davet edıyorum sedef adlı koklu uyemızede cevabı ıcın tesekurler
canlar001 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-15-2007, 15:30   #8
Kullanıcı Adı
Ömer_Furkan
hosgeldinn ;)
Ömer_Furkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-15-2007, 15:52   #9
Kullanıcı Adı
kayısıkentli44
aramıza hoşgeldin......
kayısıkentli44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-15-2007, 15:54   #10
Kullanıcı Adı
kardelen007
hoşgeldnz..
kardelen007 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)