![]() |
#1 |
![]() selamlar ak gençliğe diye başlarken kendimide tanıtmak istiyorum bu naciz kardeşiniz ak partinin kuruluşundan beri bu sitenin dışındaki diğer bir çok sitede mesela yorumcuyuz net türkvizit com gümüşhane gen tr manaviyat com gibi sitelerde her zaman ak partiyi savuna gelen bir kadeşinizim şu an bu foruma girmemin sebebi beni çok düşündüren hatta hatta uykularımı kaçıran bir sorun var bu sorunumu sizlerle paylaşmak ve bu soruna bir çare bulmak ,bakınız dostlar referandum oylamasına 3 gün kaldı ama benim ülkemin entrasan bir vurdum duymaz insan potansiyeli var bu insanlarımız gönülden bizleri desdeklemesine rağmen şu an çoğu seçim bölgelerinin dışında .bulunmakta bunların çoğu emekli olmuş insanlarımız mesela benim köyümde 20 kişiyi aşkın insanın seçim bölgesi istanbul olmasına rağmen bu insanlar hala köyde ler telefonlarımızla uyarmamıza rağmen buraya gelmelerinni sağlayamıyoruz bazı duyarlı insanlarımız taa amarikadan afrikadan japonyadan binler dolar masraf edip gelirken bu insanlarımı hala kılını dahi kıpırdatmıyor şahsen buna çok üzülüyoru bu mesele benim köyümde olduğu kadar doğu illlerimizdeki her köyde malesef böyle bunların toplamı binleri buluyor ve hepside evet oyu verebilcek kimseler bu meseleye bir çare bulunamazmı bu kısa zaman içersinde
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Aleykümselam..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() aleykümselam hoşgeldiniz..bu kısa zaman içerisinde paylaştığınız konu hakkında çözüm getirebilecek olan yer partilerin üst makamlarıdır..üst düzey bir emirle parti teşkilatları gereğini yapacaktır zannediyorum..hayırlı ak günler dilerim..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Sizinde dedğiniz gibi çok kısa bi zaman var.. Bunun bi cözümünün oldduğunu sanmıyorum ben..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Vermedikleri oy BDP nin boykotuna gidecektir ne yazık ki. Kardeşim geçmişinde bu anayasadan statükodan cuntacı zihniyetten bir sıkıntı görmemiş insanlar ne yazık ki duyarlı olmuyor. İnsanları uyandırmak için yaşlı yarış atının arının sokması ile nasıl yarışı kazanır işte ne yazık ki arı nın sokması ile kendilerine geliyorlar. Hoşgeldin foruma bu arada |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() sayın kardeşim sana başarılar dilerim.ben siteye yeni üye oldum.bana yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|