![]() |
#1 |
![]() ..:selamsızım::..
Bir selamdı beklediğim,candan cümlelerin hatırına Bir merhabaydı istediğim,dostluğumuzun anısına Bir halimi-hatrımı sorman yeterdi,paylaştıklarımızın üzerine,samimiyetten kalma Bir-iki kelime duyulmak istenen,sevgi bağımız adına Bilmiyorum beklide ..BEN.. yazdım yaşanmışları,...SEN.. vardın içinde Bilmiyorum belki de ben yaşadım seninle yaşanmamışları,sen yoktun içine Bilmiyorum belki de ben kader diyeceğim,kaderimde sen olsan keşke Bir selamdı beklediğim,’’ ben ‘’ değil,’’sen’’ değil,’’..BiZ..’’ hatırına ‘’biz’’ olabildik mi acaba ……. Mevsimlerim kış oldu,dilimden hiç düşmez adın hasret ..gülmek güç oldu Bu kadar mı silindim senden,bu kadar mı özletemedim beni sana Mesafe yoktu ki arada,sen orda ben burada olsamda çok yakındık biz,sanki camdan cama Meğer uzakmışız…sen orda ben burada Selamını bekliyorum…..Sadece SENden… ‘’Evet,özledim seni’’ Sensizlik öyle dedi,ben özlemedim seni özleyemedim de…çünki sana hasret kaldım ben Vurulmuşum besbelli Dolanmışım yar beline Bir türkü tutturmuşum Ağlamaklı hasrete Yaralıdır canı yüreğim Hasretinle erir giderim.........söylenen şarkı misali istediğim bir selamdı Senden diye yetecekti bana Senin fikrinle senden gelecekti …Sen’le dolu Sen kokacaktı buram buram Selamı çok gördün ya bana yarenim Anılardan alırım senden yoksa bile dedim Anıda olsa senle de olsa Sen gibi Senden gibi olmuyo bi’tanem….. Sevemedim ayrılığı gel,alışamadım yokluğuna Bir selamdı beklediğim Sevgi kaynaklı samimiyetten gelme içinde bakışlarının halesi,gülüşünün gamzesi olsun Ellerinin sıcaklığı ruhumda güller açtırsın… Selamsızım benim duyuyorsun biliyorum Duymasanda umut ediyorum Umudum da varya benim Sensizliğin üstüne kuruyorum Sen her sabah mutlu bir selamsın Sen her gece tatlı rüyaların selamısın… Sen hergün sensizliğin yalnızlığıma verdiği selamsın ..... Bir selam sana benden Karşılığı elbet bir gün gelir diye
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|