![]() |
#1 |
![]() Selamun aleykum kardeşlerim, ne zamandır böyle platform arıyordum şimdi buldum.
ben ilhan yıldız. İstanbul Sefaköyde oturuyorum. 24 yaşındayım. Meslek lisesi mezunuyum Askerliğimi ankarada yaptım. Giyim üzerine çalışan bir fabrikanın bilgi işlemindeyim bu işe anlıyorsunuzdur ki yeni girdim, işten fırsat buldukça sizlerleyim. İnternete çok ilgi duyarım fakat biraz yoğunumdurda. Herkese tekrar Selamlar.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ve Aleyküm selam. Aramıza hoşgeldin sevgili kardeşim. İnşAllah Ak Partimiz tarafından kurulan ve Ak Gençliğin toplandığı bu platformda değerli paylaşımların ve yorumlarınla daimi bir üyemiz olursun. Çalışma hayatında da başarılar diliyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Hoşbuldum kardeşim, İnşAllah nasib olursa AK Parti için bu forumda aktifliğimi göstereceğim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() w.aleyküm selam kardeşim,aramıza hoşgeldin.Ak parti ailesi seninle daha güçlü olacaktır inşALLAH.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Katkıda bulunabilirsem ne mutlu bana kardeş, gerçekten çok sevindim...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ve aleyküm selam hoş geldiniz sefalar getirdiniz kardeşim.Hayırlı forumlar dilerim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Aramıza hoşgediniz, kalıcılığınız dileğiyle.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() hoşbulduk kardeşim, inşAllah her zaman sizlerle olurum gerçekten çok kaliteli insanlar varmış.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Aleyküm Selam.. Hoşgeldiniz..
Varolun.. Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |