04-26-2008, 21:23 | #1 |
Selamun aleyküm
Herkese merhaba
Foruma yeni üye oldum her ne kadar uzun zamandır, Hatta oluşumundan bu yana Ak Parti yi desteklesem gönül versemde malesef teşkilatlan malarda görevler alamadım genelde bulunduğum şehirlerde tam organizasyonlar mevcut olmadı. Tek temennim bu sanal ortamda böyle bir forum çatısı altında Diğer partilerdeki gençlik oluşumlarının aksine Okuyup,araştırıp,eleştirip saygı çerçevesinde bir sohbet ortamı kurmuş sizin gibi arkadaşların arasında bulunmak ve en güzeli sizin gibi insanlarla aynı davayı, aynı fikirleri savunmak,fikir telakkisinde bulunmak beni ziyadesiyle mutlu etmekte.. Bana gelince haritaci70 den de anlaşılacağı gibi haritaci yim Zonguldak karaelmas üni jeodezi ve fotogrametri(harita ) müh. öğrencisiyim Karaman lıyım ( konya karaman değil ısrarla söylüyorum 70 karaman) İsmim ibrahim 22 yaşındayım Heralde genel tanışma kaynaşma çerçevesinde söyleyeceklerim bunlar olsa gerek Yukarda da belirttiğim üzere aranızda olmak beni mutlu etti İnşallah daha güzel günlerde ülkemiz için daha aydınlık günlerde birlikteliğimizin devam etmesi temennilerimle Hepinizi En kalbi duygularımla selamlıyorum
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-26-2008, 21:26 | #2 |
Selamun aleyküm
Hoşgeldiniz...İyi paylaşımlar diliyorum...
|
|
04-26-2008, 21:27 | #3 |
Selamun aleyküm
tekrar hoş geldin meslektaşım. bende omü jeodezideyim, aramızda olman mutluluk verici. haritacılar çoğalıyor :-* kaçıncı sınıftasın bu arada.
|
|
04-26-2008, 21:30 | #4 | |
Selamun aleyküm
Alıntı:
Ya kardeşim orda okunur mu bee O omü insanın ömrünü yer benim omü den bitane diplomam var yüksek okulu amasyada okumutum omü ye bağlıydı o zamanlar Samsunada çok gitmiştim 2. sınıf(intibak) |
||
04-26-2008, 21:33 | #5 |
Selamun aleyküm
Hoşgeldin kardeş meslektaşız senlede...
|
|
04-26-2008, 21:33 | #6 |
Selamun aleyküm
ya haritacilar ne ise yariyor, birden herkesin haritaci oldugunu ogrenince merak ettim kusura bakmayin :D
bu arada hosgeldiniz, guzel vakit gecirmeniz tmennileriyle |
|
04-26-2008, 21:34 | #7 |
Selamun aleyküm
aleykumselam hoşgeldiniz aramıza ....
daimi olmanız dileğiyle.... |
|
04-26-2008, 21:38 | #8 | |
Selamun aleyküm
Alıntı:
halk dlinde kaldırım mühendisliği olarak geçiyor. hani şu yol kenarında bi aletten bakam adamlar var sarı bişi işte onun mühendisliği oluyor. aynı zamanda harita çiziyorlar, proje hazırlıyorlar. köprü baraj vb. büyük projeleri hazırlıyorlar. yol yapıyorlar, tünel yapıyorlar. ne bulursalar yapıyorlar kısacası :D |
||
04-26-2008, 21:39 | #9 | ||
Selamun aleyküm
Alıntı:
aslinda anlamadim hangi sari sey? |
|||
04-26-2008, 21:40 | #10 | ||
Selamun aleyküm
Alıntı:
|
|||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |