AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençler, AK Partililer Tanışalım ! Aramıza yeni katılan bütün AK Gençlerimizi tanışmak için bu bölüme bekliyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-18-2009, 04:42   #1
Kullanıcı Adı
ACİLSERVİS
Standart Selamun Aleykum
Selamun Aleykum
Bu siteyi görünce chp ye sinir olduğum kadar forum yöneticilerine sinir oldum. Neden bu siteye vBseo eklentisi satın alınmıyor. Free Zoint seo işe yaramıyor. Bu siteyi günde 2 kişi ziyaret edeceğine 5 kişi ziyaret etsin. Arama motorlarında daha yukarılarda olsun. Eklenti fiyatı 150 USD dir. Lütfen bu siteye bu eklentiyi satın alın.

ACİLSERVİS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-18-2009, 04:55   #2
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Aleykümselam.
Hiç hoşgelmiş gibi değilsiniz ancak olsun, ilerde hoş olabilme dileği ile..

Ama yine de;
HOŞGELDİNİZ (adet yerini bulsun )
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-19-2009, 02:30   #3
Kullanıcı Adı
ACİLSERVİS
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aleykümselam.
Hiç hoşgelmiş gibi değilsiniz ancak olsun, ilerde hoş olabilme dileği ile..

Ama yine de;
HOŞGELDİNİZ (adet yerini bulsun )
Güzel karşılaman için teşekkürler hoşbulduk. Ben işimin gereği olarak baktığım şeylere baktım ve önerdim. İsterdimki bizler daha çok kişiye ulaşabilelim. Ama malesef bizler hep geriyiz ve rakipler daha iyi çalışıyor biz görmemezlikten gelelim. olsun. Biz azar azarda ilerleriz. ilk defa gerçek ismimle bir siteye üye oldum oda hoş gelmemiş gibi oldum başbakanımın canı sağolsun. iyi forumlar.
ACİLSERVİS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-19-2009, 02:45   #4
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
ACİLSERVİS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel karşılaman için teşekkürler hoşbulduk. Ben işimin gereği olarak baktığım şeylere baktım ve önerdim. İsterdimki bizler daha çok kişiye ulaşabilelim. Ama malesef bizler hep geriyiz ve rakipler daha iyi çalışıyor biz görmemezlikten gelelim. olsun. Biz azar azarda ilerleriz. ilk defa gerçek ismimle bir siteye üye oldum oda hoş gelmemiş gibi oldum başbakanımın canı sağolsun. iyi forumlar.
Han, daha ilerileri için ilerde yine el birliği ile yapılır böyleleri.. Ancak ilk mesajda direkt emir-buyruk bir tavır izlediğiniz için.. Ne bileyim hoşgelmemiş gibi göründünüz (:

Ama geri olan biz değiliz. Rakiplerin iyi çalıştığı felan da yok.
Biz Türkiye'yiz bir kere..

Rakipler (net aleminde) azınlık ancak azgın! O yüzden kuyruğuna basılan, hortumu kesilen bir site açıyor yada forumlarda örgütleniyor partimizi karalamak için.. E ne kadar itibar gördükleri de ortada.

Ama bu platformda da daha iyi, daha ilerdeyi tabii ki gönül arzular. Sizinde ilgi alanınıza giriyor ve paylaşacağnız veya önereceğiniz şeyler varsa ileride her birini harmanlar, daha iyisi için birlikte adımlar atarız, bu böyle yürür zaten ..

Neyse, tekrardan HOŞGELDİNİZ...
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)