03-06-2009, 22:26 | #1 |
Selçuk Dereli'den şok istifa !
Selçuk Dereli'den şok istifa! Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Selçuk Dereli, sürpriz bir kararla istifa etti. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği başkanlık koltuğuna oturacak bu isim, MHK'nın kara listeye alıp sezon başından bu yana görev vermediği TFFHGD Başkanvekili FIFA eski hakemi Bülent Demirlek. Medyaspor.com sitesinin haberine göre kulislerde, Selçuk Dereli'nin Türkiye genelinde hakem dernekleri seçimlerinde yaşanan baskıların ve yönlendirmelerin dışında kalmak için istifa yolunu seçtiği konuşuluyor... Genel Başkan yardımcılarından Dursun Cumali Sucu'nun geçtiğimiz hafta MHK'yı hedef alan basın bildirisinin sıkıntı yarattığı da iddia edilmekte. TFFHGD yönetim kurulunda yer alan ve görevdeki MHK ile iyi ilişkiler içerisinde olan Cüneyt Çakır ve Hüseyin Göçek'in de, Selçuk Dereli'yi takip ederek görev süreleri tamamlanmadan istifalarını verecekleri sızan bilgiler arasında. internetspor
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-06-2009, 22:30 | #2 |
Haber diye buna derim ben işte.Bence geç kalınmış bir karar bu.Vatana millete hayırlı olsun :D :D haber için teşekkürler gölge.
|
|
03-06-2009, 22:35 | #3 |
neresi sürpriz sorması ayıp..lincoln ü bilerek yanlış 2 kartla oyundan atan,penaltımızı vermeyen;kayseri maçını elimizden çekip alan selçük derelinin istifa etmesini ben çok doğal karşılıyorum..çünkü ben de o kadar şerefsizlik yapsaydım ben de istifa ederdim..ne diyelim hayırlı olsun!..ama aziz E yıldırım adına üzüldüm,çünkü aziz yıldırım en iyi hakemini kaybetti..
|
|
03-06-2009, 22:37 | #4 |
İsabet olmuş...
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|