AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !

Stil
Seçenekler

Alt 05-29-2008, 01:37   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart SELÇUK ve BURAK Nihayet Trabzonsporlu
Mutlu Son

Selçuk ve Burak’ın transferi 4 milyon euroya bitti. İmzalar yarına kaldı.

Trabzonspor'da asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu başkan yardımcısı ve Saner Ayar Vestel Manisaspor'lu Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın transferini son dakika hamlesiyle bitirdiler Bordo Mavili ekibin kurmayları tüm gün süren pazarlıklar sonucu V.Manisa başkanı Kenan Yararlı'yı ikna etmeyi başardı. Bugün öğlen yapılan görüşmede anlaşma sağlanamazken tıkanma noktasına gelen transferliler akşam saatlerinde yapılan hamleyle bitirildi Ayar ve Hacısalihoğlu Manisaspor başkanı Kenan Yararlı akşam saatlerinde bir kez daha bir araya geldiler.

Rus kulüpleri ve Fenerbahçe kozunu öne sürerek bonservis bedellerinde indirime yanaşmayan Vestel Manisa başkanı Yararlı uzun süren pazarlıklar sonucu bonservis bedelinde indirime yanaşınca transfer mutlu sonla bitti . Bordo mavililer Selçuk ve Burakın bonservisi için Manisaspor kulübüne 4 milyon euro ödeyecek. Bordo Mavililer Selçuk ve Burakla da 3 er yıllığına sözleşme imzalayacak

Trabzonspor'da resmi imzalar yarın atılacak.

spor61 - AA -tumspor

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-29-2008, 01:42   #2
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Burak'ı Fenerbahçe'nin de istediği söyleniyordu. Bir ara 2.5 milyon dolardan bahsediliyyordu daha sonra 5 milyon dolardan. Transfer çetrefilli ve riskli bir iş. Ama her işin de bir ehli vardır. Ben bu yönetime çok güveniyorum. Kabiliyetli ve başarıya aç Anadolu gençleriyle kadromuzu güçlendiriyoruz. Yöneticilerimize tebrikler.

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu'nu eskiden beri biliyorum. Trabzon'da işbilirliği ile tanınır gerçi burda spor yapıyoruz Trabzonspor siyasetten üstündür ama ben yine de söyleyeyim Merkez Sağ görüşe sahiptir...
Alt 05-29-2008, 01:44   #3
Kullanıcı Adı
politikaci
aa imzan bir başkanın...izin aldınmı ondan . o aynı şeylerin kullanılmasını sevmezde özgün genç
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-29-2008, 02:23   #4
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
nihayet Trabzon uzun bir aradan sonra adam akıllı transferler yapabildi
YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-29-2008, 02:56   #5
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Trabzonspor yönetimi zoru başardı ve genç yetenekleri Trabzonspor'a kazandırdı. İşte Selçuk İnan ve Burak Yılmaz

Selçuk İnan - Manisaspor oyuncusu
Futbol hayatına Çanakkale Dardanelspor'da başlayan genç yıldız, 4 yıldan sonra bu kulüpten Manisaspor'a geldi. Kısa sürede Ersun Yanal'ın gözüne girmeyi başardı. Bu sezonda da aynı takımın formasını giymektedir. Üç büyüklerin de bir dönem transfer teklifi yaptığı Selçuk, 2010 tarihine kadar kulübüyle sözleşmelidir (idi)...

Burak Yılmaz - Manisapor oyuncusu
1985 doğumlu, 22 yaşında. Antalyaspor altyapısından yetişen Burak orta sahada ve forvette oynayabiliyor. Antalyaspor'un Süper Lig'e çıkmasında da büyük rol oynadı. Fatih Terim tarafından milli takıma çağırıldı. Tigana'nın ısrarıyla Beşitaş'a transfer oldu daha sonra Holosko'ya karşılık Manisaspor'a verildi. Bonservisi hakkında ciddi rakamlar konuşuluyor.

Alt 05-29-2008, 02:57   #6
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
bilgiler için sağol ;)
YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-29-2008, 03:13   #7
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart İşi Fenerbahçe Uzattı
Mutlu Son

Trabzonspor Seçuk'un fiyatını uzun görüşmeler sonunda 1 milyon 750 bin euro'ya çekti.

İşi Fenerbahçe Uzattı
Burak için de anlaşan taraflar bu futbolcunun rakamını açıklamadı. Burak ve Selçuk için parada el sıkışan bordo-mavililer, Manisaspor ile sadece ödeme planında sorun yaşadı. Bu nedenle kulüpler bu transferin bittiğini dün resmen açıklayamadı. Fenerbahçe'nin Manisa'ya peşin ödeme yapacağı haberinin anlaşmayı uzattığı iddia edildi. Trabzonspor dün el sıkıştığı iki futbolcu için Manisaspor ile bugün ödeme planını görüşecek.

Selçuk İnan kimdir?
--D. Tarihi: 10-2-1985 Hatay
--Boy / Kilo: 1.73/75
--Takımı: Manisaspor
--Mevki: Orta saha (110 maç ,14 gol)
--Milli Takımlar: Ümit (10), Milli (2)

Burak Yılmaz kimdir?
--D.Tarihi: 15 - 7- 1985
--Boy/Kilo: 1.88/72
--Takımı: Manisaspor
--Mevki: Forvet (18 maç 9 gol)
--Milli takım: A Milli (1)

fotomac

Alt 05-29-2008, 13:13   #8
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Başarıya aç bir oyuncu olduğunu belirten Selçuk İnan, ''Trabzonspor da başarıya aç bir takım. Uzun bir dönemdir şampiyon olamadı. Trabzonspor'da büyük başarılar yaşamak istiyorum. Özlenen şampiyonluk için gayret göstereceğiz'' dedi.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın bugünkü noktaya gelmesinde emeği olduğunu da kaydeden Selçuk İnan, şöyle devam etti:
''Ersun hoca, beni Çanakkale Dardanelspor'dan Manisaspor'a getirmişti. Onunla da çalışacağım için ayrı bir mutluluk yaşıyorum. Ersun hoca ile baba-oğul gibiyiz. Beni çok iyi tanıyor. Geçen yılki dönemin ardından bu yıl takımda yeni bir yapılanma, yeni transferler var. İnşallah hep birlikte başarılı bir sezon geçireceğiz. Özlemi sona erdirmek için ben de elimden gelen gayreti göstereceğim.''

Takım arkadaşı Burak Yılmaz'ın da Trabzonspor ile anlaşmasına sevindiğini kaydeden Selçuk İnan, ''Burak ile 10 yıldır bölge takımlarından beri tanışıyoruz. Birlikte epey bir dönem oynadık. En yakın arkadaşım. Onla birlikte Trabzonspor'a gelmek benim için daha iyi oldu. Birbirimizi çok iyi tanıyoruz'' diye konuştu.

Selçuk, büyük olasılıkla cumartesi günü Trabzon'da resmi sözleşme yapacaklarını da sözlerine ekledi.

AA

Alt 05-29-2008, 14:20   #9
Kullanıcı Adı
Gölge
Trabzonspor Bir Galatasaray'lı olarak umutlandırıyor beni eski Karadeniz fırtınasını tekrar sahalarda görmek istiyoruz ;)
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)