01-20-2008, 20:38 | #1 |
SEMRA KAYNANA AKPARTİDEN BELEDİYE BAŞKANI OLACAKMIŞ!!!
ARKADAŞLAR NE KADAR DOĞRULUK PAYI VAR BİLEMEM.AMA EĞER GERÇEKTEN BÖYLE BİR DURUM VARSA BEN ÇOK ÜZÜLÜRÜM AKPARTİMİZ KİMLERE KALMIŞ!!!
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-20-2008, 23:35 | #2 |
evet ya ins değildir hiç sevmiyorum o kadını :P
|
|
01-21-2008, 00:02 | #3 |
Ben dün bir programda duydum kendi ağzından yaşadığı ilçe hangisi bilmem ama istanbulun bi ilçesi sanırım.İlçesinde yaşadığı sorunlardan dolayı böyle bir karar almış o da bir insanmış insalığa hizmet etmek istiyormuş.
Duyunca güldüm kendi kendime.Kadın akıllanmadı bir türlü oğlunu harcadı ekranlarda,kızını harcadı sıra kendisine geldi.Mevlam hidayet versin inşallah.. |
|
01-21-2008, 00:03 | #4 |
aslında bir fikrim var;ab'ye biraz ders vermek için kaynanayı görüşmelere göndersek nasıl olur?şimdiye kadar bizim kafamızı şişirdi birazda onların kafasını şişirsin.zaten bizi birliğe almamak için her türlü numarayı çevirip,oyalıyorlar.bu kadın onları yola getirir,bizi koşulsuz birliğe alırlar yada kaynana onlarıda dağıtır,ortada ab diye birşey kalmaz.hatta adamlar bize yalvar yakar nolur bize acıyın milli kaynananızı geri çekin.tamam koşulsuz üyesiniz,dedirtmezse de şaşarım......
|
|
01-21-2008, 00:24 | #5 |
arkadaşlar bu haberler sadece magazin haberleri
hiçbir ilçe teşkilatı böyle bir kadını aday adaylığından öteye geçirmez imkansız .siz merak etmeyin. tamam aday adaylığı süreci herkese açık ama daha ileri gidemez. |
|
01-21-2008, 00:31 | #6 |
Bende programda kendisinin söylediği kadarıyla duydum ,ama gerçek olamaz, olmamalı bence hiç kimse partisinin sükunetini bozmak istemez ;)
|
|
01-21-2008, 00:35 | #7 |
ak partiden cevap alamamış ama ak partiyle yola çıkacakmış :D :D :D :D :D daha neler > >
|
|
01-21-2008, 02:59 | #8 |
aman aman bizden uzak.....
|
|
01-21-2008, 10:26 | #9 |
hadi ya.....bakalım daha kimler reklamını yapacak...
|
|
01-21-2008, 12:27 | #10 | |
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|