AK Gençliğin Buluşma Noktası
İlahi & Ezgi & Şiir Arşivi İlahi ve ezgileri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-26-2011, 12:19   #1
Kullanıcı Adı
Ammar
Standart Sen gelmeden önce, ismin gelmişti...
siirt kutlu doğum botan ilahi grubu

http://www.facebook.com/video/video....44236&comments

http://www.facebook.com/video/video....02779009810884

Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-26-2011, 12:21   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Ülke tv de birisi önemli bir noktaya parmak bastı bu organizasyonlarla ilgili.
Önceden bu tür sahnelerin kurulmadığını,camiilerde faaliyet gösterildiğini vs. söyledi vek ekledi 'siyasi bu tür şeyler' diye.
Siyasi mi değil mi bilinmez,siyasilik tarafı yok tabi ama bilmem.
Alt 04-26-2011, 12:28   #3
Kullanıcı Adı
Ammar
bende çok daha önemli bir noktaya baş parmağımı basıyorum. eskiden bu camilerde de kutlanmıyordu.bizde de eskiden camilerde hiç okunmuyordu evde bi kaç kişiyi çağırıyorsun mevlidi okuyorsun yemeklerini yiyip kalkıyorlardı. mevlidin geçmişi daha kaç yüz yıl olmuşki ?

seyrettim programı adamın çok zoruna gitmişti galiba. İslam, Kuran ve peygamber aşkını camilerden çıkarıp sokaklara caddelere ve meydanlara taşırmak ne zamandan beri hata olmuş

siyasi mesaj konusunda evet mesaj yok ama. benim şahsi görüşüm müslüman sadeve namaz kılıp camiye giden değildir. gerekirse siyasi mesajın en alasını verir. neden verilmesin ki.
Alt 04-26-2011, 12:33   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Oralarını bende düşündüm.
O bölgede aslında faydası bile var,sonuçta pkk gibi dinsiz bir örgüt varken bu tür kalabalıkları göz önüne sermek etkileyici rol oynar.
Peygamberin öne çıktığı bir organizasyonda siyasi mesaj asla verilmez verilmemeli aksi halde organizasyonun suyu daç çıkar önemi de kaybolur.
Bu sadelikle zaten siyasetçiler olsun,pkk olsun gerekli mesajı almış oluyor,bu yüzden içine siyaset karıştırılması olmaz.Saflığıyla daha önemli mesaj veriyor.
Alt 04-26-2011, 12:42   #5
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Oralarını bende düşündüm.
O bölgede aslında faydası bile var,sonuçta pkk gibi dinsiz bir örgüt varken bu tür kalabalıkları göz önüne sermek etkileyici rol oynar.
Peygamberin öne çıktığı bir organizasyonda siyasi mesaj asla verilmez verilmemeli aksi halde organizasyonun suyu daç çıkar önemi de kaybolur.
Bu sadelikle zaten siyasetçiler olsun,pkk olsun gerekli mesajı almış oluyor,bu yüzden içine siyaset karıştırılması olmaz.Saflığıyla daha önemli mesaj veriyor.
haklı olabilirsin. dediklerin de doğru. ama o benim görüşümdü. ben sadece bu mitingler için demiyorum yani Türkiyede öyle bir imaj oluşturulmuş ki biri Dindarsa siyasetten kaçabildiğince kaçacak. hatta ağzını bile açmayacak. sadace namaz kılıp camiye gidecek . Yıllarca Din devlet ayrı dediler. Müslümanların tepesine bindiler. müslümanları camiye gönderdiler bu propaganda ile müslümanların camilerinde karıştılar.

Konu Ammar tarafından (04-26-2011 Saat 12:45 ) değiştirilmiştir..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)