![]() |
#1 |
![]() Sen şimdi gidiyorsun .. Git;
Kal demeyecegim sana .. Gitme Bu geceyide beraber gecirelim diye seslenmeyecegim .. Seni haLa ilk günki gibi seviyorum Yalvarırım Kal benimle diye haykırmayacagım ... Sen Şimdi Gidiyorsun ... Git ; Giderken Arkandan Bakmayacagım .. Belki dönersin diye sana yazdıgım yazıları , şiir'leri Sana göstermeyecegim .. Dön diye Diz çökmeyecegim önünde ... Sen Şimdi Gidiyorsun ... Git ; Sakın senin hakkında kötü dusunecegimi aklından gecirme.. Cünkü Sen gittigin an Bende gidecegim .. Kalip da senin acını daha fazla cekecek halim yok .. Gidiyorsun anıları'da al yanında .. Sana dair Ask'a dair Bize dair Hiç bir sey bırakma .. Al hepsini Geldigin gibi git. . AğLama'da ben üzülüyorum diye .. iki gune kalmaz atlatırım .. dindiririn yuregimdeki acını .. sustururum gözyaslarımda ki isyanı .. Merak etme iki güne kalmaz arkadandan .. GeLirim .. Şimdi Git ... Alıntı. ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() kelebeğim çok acıklı bi yazı bu yaw eklediğin için saol kendimi buldum yazıda ;)
+1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Merak etme iki güne kalmaz arkadandan .. GeLirim ..
Şimdi Git ... çok hoş ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() abla çok güzelde gidinen arkasından ben gitmem..........giden çoktan gitmiştir zaten+1
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |