![]() |
#1 |
![]() Hani kış ortasında yağan bir kar vardır ya
Kuşları hapseden karı bilir misin? Sen osun işte... Deryalardan kopup gelen dalgalar vardır ya Karaları döven hırçın dalgalar batmış bir gemiyi kıyıya sürükleyen dalgalar sen osun işte... okyanustan gelen geminin dumanı görünür ya önce sıla sevinci taşınır karaya Ümit,hasret,sevgi taşır sen osun işte... Yağmur sonrası doğan gökkuşağı Sade bir güzellik verir ya doğaya Ya o toprak kokusu kuş cıvıltısı Sen osun işte... Rüyalara dalıpta uyanmak istemez ya insan Mutluluklara doğru derin hayallere dalar İncelir duyguları kuşlar gibi özgür olmak ister Sen osun işte... Ölüme mahkum olanın zindandan ayrılışı vardır ya Ağır ağır yürür idam sehbasına Yağlı ilmik gecelerde boğazına. kararıverir dünyası Sen osun işte... Karanlıkta yalnızlığı arayan insan Ama bilmezki zaten yalnızdın Ayrılmıştır bütün sevgileri darmadağınıktır Sen osun işte... Hani sahip olmak ister de olamaz ya insan Sımsıkı sarılmıştır <<bu benimdir>>> demek isterde diymez, ömrünce onun hayaliyle yaşar ya.... SEN SEN SEN OSUN İŞTE ,,,SEN..................
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() kısaca ''herşey sen'' yazsaydı ya ne gerek bu kadar söze :D :D
odunmuyum ne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() kendini öle görüyosan fazla söze ne hacet :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
kimsenin yorum yazmadığı konuyu nerelerden bulup çıkarmışım yorum yazmışım üstüne bir de teşekkür eder ama nerdeee sanırım bi farkımız yok ;) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() insan kendi nasıl görmek istiyorsa öle görmek ister ben sözümü geri alıyorum arkadasım özür dilerim yorum yazdıgın için tesekkürler :
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() hadi bende geri alıyım bari :D
güzel şiir paylaşım için teşekkürler :-* |
|
![]() |
![]() |
![]() |