04-01-2009, 19:55 | #1 |
» Sen unuttukça ben öLüyorum. . .!
"Beni yarattığın yerdeyim ; gidemedim" Kaç gündür uyumuyorum.. gözkapaklarımın içinde sonsuz bir uçurum hissi Ve ne zaman kapatsam gözlerimi , bitmeyen bir düşüş başlıyor uykuya , sonra… Kırılan kemiklerimin sesi; Sıçrayarak kalkıyorum düştüğüm yerden Ve acılarımı desteliyorum Kanlı ellerimle Ellerim hani Usulca çevirip avuç içlerinden öptüğün… ateş gibi Yangınını söndürecek bir şey yok artık avuçlarımın Uykusuzluğumu teselli edebilecek Herhangi bir şey Yok; Rehavet kipinde değilim artık hayatın Gülmüyor çevremdeki karnaval artığı yüzler Neşeli gülüşmeler yok Şarkılar sözler yok; Sus oldu hayat Kusursuz yalanlar söylendi ve bitti.. Perde! Hatırladıkça ölüyorum Çürümüş etimin kokusu burun deliklerimi sızlatıyor Tenim hani Ellerinin istilası altında sıra dışı bir çıplaklık yaşayan Ve bir ateş topu olma gayreti ile çoğalan tenim; Etimin kemiğe tutunmak için bir nedeni yok artık Hatırladıkça yavaş yavaş çözülüyorum Sen unuttukça ben ölüyorum Her bir parçam geri dönülmez bir biçimde yitirdi bütünün estetiğini Kaç gündür uyumuyorum; kulaklarımda ölümün yırtıcı çığlığı Ve ne zaman bu sese kulak versem Aklımda çürüyen bir kız çocuğu silueti
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|