|
![]() |
#1 |
![]() SEN VAR YE SEN MÜDÜRÜM Bardak kadar boyun var, Türlü türlü huyun var. Bardak kadar boyun var, Türlü türlü huyun var Adam olmayı dene, Müdür olmak çok kolay. Adam olmayı dene , Müdür olmak ta ne var. Sen var ya sen, müdürüm Çok kaypaksın, müdürüm Sen var ya sen, müdürüm Çok oynaksın, müdürüm. Bu saatten sonra da, Ağa da benim, müdürüm Paşa da benim, müdürüm. Sen var ya sen, müdürüm Çok kaypaksın, müdürüm. Yüzümüze gülersin Yanınızda yım dersin, Yüzümüze gülersin Yanınızda yım dersin, Sırtımızı dönünce Arkamızdan söversin. Sırtımızı dönünce Arkamızdan söversin. Sen var ya sen, müdürüm Çok kaypaksın, müdürüm Sen var ya sen, müdürüm Çok oynaksın, müdürüm. Bu saatten sonra da, Ağa da benim, müdürüm Paşa da benim, müdürüm. Sen var ya sen, müdürüm Çok kaypaksın, müdürüm. Patronuna gidince Yalakalık yaparsın, Patronuna gidince Yalakalık yaparsın. Kapının arkasında, Kankanı da satarsın. Kapılar arkasında, Kankanı da satarsın. Sen var ya sen, müdürüm Çok kaypaksın, müdürüm Sen var ya sen, müdürüm Çok oynaksın, müdürüm. Bu saatten sonra da, Ağa da benim, müdürüm Paşa da benim, müdürüm. Sen var ya sen, müdürüm Çok kaypaksın, müdürüm. Sabah işe gelmiyom, İstifa mi veriyom, Sabah işe gelmiyom, Aha da istifa ediyom. Artık yüzünü görmeye, Tahammül edemiyom, Artık yüzünü görmeye, Tahammül edemiyom. Sen var ya sen, müdürüm Çok kaypaksın, müdürüm Sen var ya sen, müdürüm Çok oynaksın, müdürüm. Bu saatten sonra da, Ağa da benim, müdürüm Paşa da benim, müdürüm. Sen var ya sen, müdürüm Çok kaypaksın, müdürüm. Severim senin işini, Çok gösterdin dişini, Severim senin işini, Çok gösterdin dişini, Bul adamını gelmiyom, Çektim bu işin fişini. Bul adamını gelmiyom, Çektim bu işin fişini. Sen var ya sen, müdürüm Çok kaypaksın, müdürüm Sen var ya sen, müdürüm Çok oynaksın, müdürüm. Bu saatten sonra da, Ağa da benim, müdürüm Paşa da benim, müdürüm. Sen var ya sen, müdürüm Çok kaypaksın, müdürüm. TUNCAY AMASYALI
![]() Konu Akdemir12 tarafından (01-31-2025 Saat 15:57 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Sayın Tuncay Amasyalı arkadaşımızın yüreğine sağlık çok teşekkürler.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|