![]() |
#1 |
![]() 1 Haziran 2010 - Vakit
![]() Konu FarukARSLAN. tarafından (06-01-2010 Saat 16:26 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hayvan dahi mübarek bir varlık...
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() "Belhum adal"
Hayvandan da daha aşağısın İsrail.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Hadis-i şerif Sahih-i Müslim’de; “Öyle ki Yahudiler taşların ve ağaçların arkasına saklanacak ama ağaç ve taş dile gelerek 'Ya Müslim! Ey Allah (c.c.) kulu! Gel, bak benim arkamda Yahudi var, buraya gizlendi, benim arkamda, gel onu cezalandır. diyecek. Sadece 'gargat' ağacı bunu söylemeyecek çünkü o Yahudi ağacıdır” buyuruluyor. (Kitab-ul Fiten H. 2239).
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Hayvan mı?
Hayvan bu insan görünümlü cinsiyetini tipini nasıl bir varlık olduklarını bilemediğim bu israil ordusUNA HAYVAN demek inanın büyük bir hakarettir... Hayvanlar bile bu kadarını asla ama asla yapmaz.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() hayvanlar kadar saf ve sevgi dolu hangi varlık?
biz insanlar asla hayvanlar kadar olamadık.. ama israil bambaşka bir şeytanlık..! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Filistine yardım götüren gönüllü insanlarımıza yapılan vahşice saldırıyı kınıyoum.Ölen şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum.Acılı ailelerine ve tüm müslüman kardeşlerim sabır diliyorum.Zülüm hiç bir zaman faidar olamaz.Zülüm edenlere yüce yaradanımız cezalarını versin inşallah.filistinli müslüman kardeşlerime ve ve onlara desteklerini hayatı pahasına esirgemeyen tüm insanlara dua ediyorum.ALLAH yar ve yardımcıları olsun inşallah...
Deden bile söndüremedi ISLAM'IN NURunu Sen mi söndüreceksin Ebu Cehilin torunu..! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|