![]() |
#1 |
![]() ![]() Yürüyerek adımlanamayacak kadar kısa Ve bir o kadar uzundur bu muamma Yol düşleri çürür her bir fırtınada Ve rüzgarlar bir o kadar keskin Masum değil artık beni sevmeyişin Kaç kez geçtim ben bu sevmek deviniminden Ve kaç kez üşütüldüm en üşümez bildiğim yerlerimden Yüreğim bir buz parçası kadar soğuk Ve yakıcı bir avluda büyüyor gözlerimin nemi Sorgusuz ve elbet sualsiz kaldığım her bir an’ın Acısı çıkıyor ömrümden ve bir bir eksiliyorum Kum tanesi misali. . . Ne zamandır baharı öpmüyorum saçlarında!? Ne zamandır bu kadar göremiyorsun beni çalan şarkımızın notalarında!? Halbuki bir bakışının ucunda biterdim,beklentisiz Gelemez misin bana bir daha gitmemek için!? Gelmezsin biliyorum Ve bu yüzden Kan kızılı sesler düşüyor dilimin ücrasına Ve konuşmak yasak kalıyor Sesler bir o kadar tiz Ve sayarken gittiğin günleri İçimin kaldırımlarında sayıklıyor seni bir iz. . . Gözlerinden ikram ettiğinde gidişini Hiç üstüme alınmadım bir daha gelemeyişini Çünkü ne kadar gitsen de benden Bilirim ki aynı oyunun bilindik kahramanlarıyız Sen hep kaçmayı bildin Bense hep sevmeyi ve beklemeyi Gece yarısı karanlıkları kadar ıssız Ve soğuktu ellerimiz Tutunmak mecbur kalmazdı artık Bildiğim bir şey daha vardı ki Giden gittiğinden pişman olsa da Dönmek kadar vicdanlı değildir artık. . . Küllerimden doğamayacak kadar yanmışım sende Üstüme bir veda örtmekten bile acizsin Bu kadar korkak değilsin sen Niye bir ben’i intihardan bu kadar ürkmektesin!? Vur beni son kez Gözünden gözüme karanlıklar iliştir Ve konuşmak bırakma dilimde Suskunluğunla boğ sözlerimi. . . Saçlarındaki ak çiçeklerle ömrünü temizle Ve bir boy daha arttır kirpiklerindeki bensizliği Seni ömrüme ben döşedim Gönlümü ben döktüm geçtiğin günlere Ayağıma dolanmadan şikayet edemem Ben biçtim bu yazgıyı yüreğimin entarisine Sana tek iyiliğim,suçsuzluğundur. . . Vakitten esen bir nefesle içirmiştim seni kendime Şimdi geri veriyorum Benim canım emanet değil mi bende ? Seni emanetimde istemiyorum Kırdım bütün düşlerin belini Şimdi son kez Seni düşümden düşüyorum Aldığım seni Seni bana veren’e yolluyorum ....
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Yürüyerek adımlanamayacak kadar kısa
Ve bir o kadar uzundur bu muamma Yol düşleri çürür her bir fırtınada Ve rüzgarlar bir o kadar keskin emeğine sağlık +1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Emeğine sağlık kardeşim...+1
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |