05-25-2008, 15:56 | #1 |
Seni böyle sevdim ben son yokken bile seninle yaşar gibi...
Yanında kalmak istiyorum bu gece de. Son geceyi daha koynunda yaşamama izin ver. Zaten sensiz geçecek bundan böyle ömrüm, yaşayacak mıyım ölecek miyim bilmiyorum. O yüzden bu geceni bana ayır, beni al koynuna. Sar hiç bırakmayacakmışsın gibi. Ekle beni bedenine, kendinle böl. Sevgini çarp katrilyonlarla. Dolu yaşadığın aşkını bana da yaşat bu gece. Sessiz kalayım kollarında. Son kez... Dokun meleğine, sür kokunu, o en sevdiğim kokunu. Düşünceler birbirimize dönük olsun. Yaşanacak birkaç saat ile beynimizde sadece biz olalım. Bu gece de kalayım sende. seninle gülüşeyim. Seni defalarca isteyeyim, seninle aya seninle yıldızlara çıkayım. Hatta sen olmasan bile. Yüreğini bırak bu gece benimle, ruhunu bırak... Sabaha karşı güneş doğarken çıkarsın benden. Sana ait ne varsa alarak yoklara karışırsın. Yanında kalmak istiyorum bu gece de. Sensizliğin ilk gününe girmeden seninle yaşamak istiyorum yaşanacak olan ne varsa. Kalabalığın içinde yalnız kalma duygusunu yaşayacağım nasıl olsa, bu gece ben yalnızlığın içinde kalabalık olmak istiyorum. Senin bu yalnızlığı bölmen demek, bedenimin kalabalıklaşması demek. Senin bende kalman demek, son gecenin deminde en mutlu kişinin ben olması demek. Seni böyle sevdim ben, tapar gibi . Seni böyle sevdim ben. Seni böyle sevdim ben son yokken bile seninle yaşar gibi... Ve son olmasan bile son gecemi sende tüketmek misali...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-25-2008, 16:43 | #2 | |
Alıntı:
|
||
05-25-2008, 23:18 | #3 |
++++++++ :-*
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|