02-12-2009, 00:56 | #1 |
Seni Seviyoruma Verilen En İğrenç Cevaplar
>>"Seni Seviyorum" : Hadi ya Çok ilginç. ee Sonra...
>>"Seni Seviyorum" : Yeni Parola Bu mu, Ben Ne Diycem Peki? >>"Seni Seviyorum" : Güzel... Peki Başka Çeşidin Veya Şuben Var mı? >>"Seni Seviyorum" : Allah Razı Olsun. >>"Seni Seviyorum" : Olur, Sarayım mı Burda mı Seveceksin? >>"Seni Seviyorum" : iyide Bunun Sosyal Güvencesi, Sigortası Falan Var mı? >>"Seni Seviyorum" : Net mi? Brüt mü? >>"Seni Seviyorum" : Ömrünü, Enerjini Daha Faydalı işler için Harcasana >>Canım. >>"Seni Seviyorum" : Elinden Başka Bir Halt Gelmez ki Zaten >>"Seni Seviyorum" : Teoride mi? Pratikte mi? >>"Seni Seviyorum" : Havalardandır, Banada Oluyor Bazen. >>"Seni Seviyorum" : Neden? Bende Benim Bilmediğim Birşeyler mi Gördün? >>"Seni Seviyorum" : Çok Hoş... Peki Başka Ne Gibi Hünerlerin Var? >>"Seni Seviyorum" : Üzülme, Zamanla Geçer. >>"Seni Seviyorum" :Anlaşıldı. Tamam... >>"Seni Seviyorum" :Ne güzel seninle beraber beni seven iki kişi olduk >>böylece >>"Seni Seviyorum" :Beni bu işlere karıştırma ne olur >>"Seni Seviyorum" :Bende senin beni sevişini seviyorum >>"Seni Seviyorum" :Bende seni seviyorum. Ee şimdi ne olacak >>"Seni Seviyorum" :Hayır izin vermiyorum! Bugün beni seven yarın kediyi >>köpeği de sever. Olmaz, ben ciddi biriyim >>"Seni Seviyorum" :Teşekkür ederim... Bu benim için büyük bir şeref... >>Sevgine layık olmaya çalışacağım. Büyüklerimi sevip küçüklerimi >>koruyacağım. >>"Seni Seviyorum" :Gücün bana mı yetiyor? Akranlarını sevsene! >>"Seni Seviyorum" :Bu neye cevap olacak, neyi çözecek peki? >>"Seni Seviyorum" en aşmışsın, ben artık ne desem boş... >>"Seni Seviyorum" :Beni sevmek demek, beni görmek demek değildir. Bu fani >>vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat sevgin ilelebet payidar >>kalacaktır. >>"Seni Seviyorum" :O vakit ağaç dik Türkiye çöl olmasın, güler yüzün gül >>yanağın solmasın, ben öleyim sana bir şey olmasın. >>"Seni Seviyorum" :Utanmadan bir de bunu yüzüme karşı söylüyorsun ha... >>Yıkıl >>karşımdan... >>Ve tabiki >>"Seni Seviyorum" :Ben de seni seviyorum...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-12-2009, 02:35 | #2 |
:D hay Allah yaa..............
seni sevmiyorum deseydi ne olurdu bide bunu yaz bakalım |
|
02-15-2009, 00:34 | #3 |
>>"Seni Seviyorum" : Neden? Bende Benim Bilmediğim Birşeyler mi Gördün?
|
|
02-15-2009, 00:44 | #4 |
ahanda bu vardı...:D:D
|
|
02-15-2009, 00:45 | #5 |
|
|
04-13-2009, 16:42 | #6 |
>>"Seni Seviyorum" :Beni bu işlere karıştırma ne olur
|