AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-02-2011, 13:50   #1
Kullanıcı Adı
Bilal Baştan
Standart Şenol'a Jaja!
Tüm vukaatlarına rağmen kazanmaya çalıştığı Brezilyalı'ya yeni bir şans daha veren hocası, “Her şeyi unut ve suçluluk duygusundan kurtul. Medya yoluyla değil, sahada işini yapıp futbol oynayarak kendini affettir” diyerek noktayı koydu.



Geçtiğimiz haftaya Trabzonspor’un yıldızı Jaja’nın Fenerbahçe’de gözden tamamen düşen Bilica ile yaptığı ‘İstanbul safası’ damgasını vurmuş, Bordo-Mavili futbolcunun elinde şampanya kadehiyle araba kullanması başta kendi camiası olmak üzere herkesin tepkisini çekmişti. Olayın ardından Jaja suskunluğunu korurken, yönetim Trabzonsporlular’ın hassasiyeti paralelinde bir metin yayınlayarak, “Gereken yapılacak” mesajı göndermişti. Bu süreçte teknik direktör Şenol Güneş’in tüm vukaatlarına rağmen Brezilyalı futbolcuyu kazanma yoluna gitmesinin de yönetimin tavrında belirleyici olduğu öğrenildi.

‘Her adımınız izlenir’
Hatta Güneş’in Sambacı ile özel bir görüşme de yaptığı ve en kritik telkinleri bu seansta sıraladığı bildirildi. Jaja’ya yaşananların etkisinden kurtulması gerektiğini söyleyen Karadeniz ekibinin hocasının, “Ne kadar göz önünde oyuncular olduğunuzu, her adımınızın takip edildiğini gördünüz. Savunulacak bir olay değil. Ancak suçluluk duygusu ya da hep onu düşünmek sana da bize de zarar verir. Bundan sonra sakın bu işi medya aracılığı ile mesajlar vererek çözme yoluna gitme. Yapacağın tek şey sahada futbol oynamaktır. Kendini özellikle de Trabzonspor camiasına başka türlü affettiremezsin” ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Kaynak : Fanatik

 

Bilal Baştan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım