![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Valla hiç bakıp izleyemem.
Bazı yavşakların bakıp güldükleri eğlendikleri şeye bakarsam gözüm akar yerinden ayaklarıma doğru. Onların nasıl sapkınlık içerisinde olduklarını,israilli kadın askerlerin fotoğraflarına bakınca çok iyi anlayabiliyorum. Yahudiymiş,inançlarına en bağlılarmış,hep zulüm görmüşler,ağlamasını çok iyi becerirler,tek beceremedikleri insan olmak,doğruyu söyleyememek. Şeytanın kitabına inanan,şeytana tapan,duvara ağlayıp arasına kağıt sıkıştırıp Allah'a dua ettiklerini sanan,kıllı pis siyonistler. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() .............................................! Bu noktalı yere bütün içimi kustum..!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Şerefsizin evladı...
Dünyanın en aşağıık ve en korkak milleti israillilerdir bu bir kez daha belli olmuştur... yorum yapmak isterim ama yapamam kinimi klavyeyle kusamam yetersiz gelir... Yarabbim İsraili Kahreyle... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah belanızı versin ! Tez zamanda ! |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ne söylesem az ne söylesem anlatamayacak beni.
Kelimeler duygularıma karşı aciz... Sözün bittiği nokta... Diyecek tek bir şeyim var...Ya Hay! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Allah'ın laneti israil denek köpek sürüsünün üstüne olsun...
Allah binbir türlü cezanızı elbet verecekdir.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|