AK Gençliğin Buluşma Noktası
Alt 02-26-2009, 18:40   #1
Kullanıcı Adı
bozkurtum20
Standart SERİNHİSAR AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI RÜZGARI DEVAM EDİYOR
AK PARTİ Gençlik Kolları Rüzgarı
20 Şubat 2009 Cuma günü Serinhisar AK Parti Gençlik Kolları düzenlemiş olduğu yemekli toplantı ile seçime “Merhaba” dedi.
AK Parti Gençlik Kolları’nın düzenlemiş olduğu toplantıya AK Parti Milletvekilleri Mithat EKİCİ, Mehmet Salih ERDOĞAN, Selma KAVAF; AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Halil PEKDEMİR, Şerafettin VURAL ve AK Parti İl Başkanı Bilal UÇAR katıldı.
İl Başkanı Bilal UÇAR, artık Serinhisar’da kazanmanın zamanı geldiğini, bu seçimlerde Serinhisar’ın AK ilçelere katılmasının kaçınılmaz olduğundan bahsetti.
Daha sonra İlçe Başkanı Muhammet Emre KABUKÇU, Serinhisar’da dişlinin dişliye uyması gerektiğini, artık yerel yönetim ile Merkez Hükümet arasında köprü oluşturulmasının önemini vurguladı.
Daha sonra söz alan AK Parti Serinhisar Belediye Başkan Adayı Osman ÖKSÜZ bu kalabalığın Serinhisar’da AK Parti iktidarının tescillediğini söyledi. Geçen yılların boşa geçtiğini belgelerle ispat eden Belediye Başkan Adayı ÖKSÜZ, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi’ye 17 soru sorduğunu, bilinen bir kaçı dışında sorularına cevap alamadığını aktardı. Ayrıca Belediye Başkan Adayı Osman ÖKSÜZ üniversite alanının yıllar önce ayrıldığını, bununla ilgili dernek kurulduğunu ve bugüne kadar üniversiteyle ilgili hiçbir çalışmanın yapılmadığını söyledi.
Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi’nin futbol sahasının çimlendirilmesiyle ilgili Beden Terbiye İl Müdürlüğüyle bakım anlaşmasını kabul etmediğini ve dolayısıyla futbol sahasının çimlendirilmesinin iptal edildiğini söyledi.
Daha sonra 2004 Mahalli Seçimlerinde CHP’li Belediye Başkanı Hüseyin Gemi’nin vaatlerini tek tek okuyarak kalabalığa sordu. “Siz bunlardan kaçının yapıldığını sanıyorsunuz. Bu 22 vaatten sadece 3’ü gerçekleşti” diyen Belediye Başkan Adayı ÖKSÜZ Belediye Meclis Üyelerini Gençlik Kolları’na ve misafirlere tanıttı.
Gençlerden gelen soruları tek tek cevaplandıran Belediye Başkan Adayı ÖKSÜZ, bundan sonra hedeflerinin 2+1 olduğunu söyledi. Bunun ne anlama geldiğini soran vatandaşlara önümüzdeki seçimlerde elinin güçlü olması için MHP+CHP+1 oy almalarının bu formülü ortaya çıkardığını söyledi.
Gençlik Kolları Üyeleri ve Serinhisarlıları selamlayarak toplantıdan ayrılan AK Parti Belediye Başkan Adayı Osman ÖKSÜZ, alkışlar eşliğinde yemeğe katılan Serinhisarlılara bir başka toplantıda buluşmak üzere dilek ve temennilerini sundu ve toplantı sona erdi.

 

bozkurtum20 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ak parti, cerrah, gençlik koları, serinhisar

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi