![]() |
#1 |
![]() HP Milletvekili' Nur Serter: 'Savunmamı alacakmış, alsın ne bekliyor!' dedi.
CHP’de Dersim çatlağı giderek tırmanıyor. Hüseyin Aygün’ün sözlerinden ötürü kazan kaldıran 8 CHP’li vekilden biri olan Nur Serter, ART ekranlarında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Hüseyin Aygün’e sert sözlerle yüklendi. Video
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Puhaha değeri atatürkmüş zaten bu yüzden geçmişin pislik dolu senin,okullarda yaptıklarında ortada.
Bir kaç ay önce ntv de başörtüsü sorusuna ''partimin kararı bellidir o yolda ilerleriz ama benim düşüncem ayrı'' gibisinden söz söylemişti açın izleyin bakın. 4 gazeteci 1 kişiyi alıp soru sorduğu porgramdı. Hem atatürkün değeri olmasının tek sebebi sömürü,para akışı vs. başka şey yok. Ayrıca bu kadın ile canan arıtman aynı kafadan,tipleri değişik kafa yapıları aynı,ama bu kadın vekil oldu arıtman olmadı.Demek ki arkasında bir güç var bunun,yoksa kemalde çok iyi biliyor serterin kafasını ve kendisine muhalifolduğunu olacağını. 'kk daha dün grup toplantısında 'demokrasi var bizde'' diyordu,bunu seçimden öncede söylemişti,ariyetten ''ben genel başkanım benim sözüm partiyi bağlar'' demişti. Ulan ne partiymiş be ![]() Dizisi çekilse varya üff ne reyting yapardı. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Resmi ideolojilerinden ödün vermek itemeyen güruh kendini gitgide rezil ediyor...dünya değişiyor, Türkiye değişiyor ama CHP hep yerinde sayıyor..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ![]() yıllarca iktidarlara yaptıklarını şimdi kendi liderlerine yapıyorlar... çok düştüler çok ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Dünyada değişmeyen değişemeyen tep parti CHP.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bakalım daha ne kadar rezil olacaklar
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |