AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 04-09-2009, 23:21   #1
Kullanıcı Adı
ed@
Standart sessiz kalmayalım!!!!!!(danimarkaya karşı)
danimarka karikatürleri bugün yeniden yayınladı.
danimarka halkı sokaklarda ellerinde peygamberimizin(sas) karikatürleriyle gündeme geldi. lütfenn sessiz kalllmayallmmm. (böyle terbiyesizlik olmaz.insanın sinirleri bozuluyor) BİZLER AKP GENÇLİK OLARAK SESİMİZİ BURADANDA OLSA DUYURALIM......

ed@ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-09-2009, 23:38   #2
Kullanıcı Adı
NS
NESCAFE
PEPSİ
MİLKA
TAMEK
DOVE
DANONE
PINAR
Vivident
FIRST
MARET
ELİDOR
NİVEA
İPANA
REJEOICE
FRUKO
BURGER KİNG
LİPTON
BU MARKALI ÜRÜNLERİ ALMAMANIZ,BU BİLİNCE KATILMANIZ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.
NS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-09-2009, 23:50   #3
Kullanıcı Adı
Beyazgülüm
yenimi yayınlandı inanmıyorum ya neden yine yaptılar aynı şerefsizliği
Beyazgülüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-09-2009, 23:54   #4
Kullanıcı Adı
ed@
evet bugün yapılan bir saygısızlıkyıı
ed@ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-10-2009, 00:01   #5
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
aeo92 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
NESCAFE
PEPSİ
MİLKA
TAMEK
DOVE
DANONE
PINAR
Vivident
FIRST
MARET
ELİDOR
NİVEA
İPANA
REJEOICE
FRUKO
BURGER KİNG
LİPTON
BU MARKALI ÜRÜNLERİ ALMAMANIZ,BU BİLİNCE KATILMANIZ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.
Bu boykot listelerine şahsen karşıyım.. Hadi danimarkalı bir gerizekalı bu adiliği yapıyor.. Ya bu ürünlerden birini üreten kişi,yada ne bileyim sahibi,yada ortağı.. İslam dinine karşı saygılıysa ve bu olayı kınıyorsa.. Ayrıca bu yukardaki ürünlerin hepsi Danimarkaya ait değil..Bir kaçına ortaklığı vardır.. Mesela rejoıce..AB'den ithal edilmiştir..Ben kullanıyorum ve bizzat biliyorum..

Kafirlerin ürettiği ne olursa olsun alınmaz,kullanılmaz diye bir şey yok..!!Bunun günahıda yok..Dinimizde ticaret vardır.. Bize zararı olmayan şeyleri almanın hiçbir günahı olamaz.. Bu bütün boykot listelerindeki ürünlerin birçoğunda müslüman ortaklarda var.. Yahudide var,hristiyanda.. Duygusal davranıp bu abartılara kanmayın kardeşim.. Kafir üretimi olan bir malın bize zararı dokunmadıkça kullanmanın hiçbir günahı olmaz.. Her bir kafire kızdıkça bu listelerle halkı yanlış yönlendiriyorlar..
Alt 04-10-2009, 00:03   #6
Kullanıcı Adı
cartman
alternatıfı varken onların urununu kullanmanın ne anlamı var
cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-10-2009, 00:04   #7
Kullanıcı Adı
Beyazgülüm
oradaki listenin çoğu israile destek veren firmalar şahsen ben almıyorum almam da...
Beyazgülüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-10-2009, 00:10   #8
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Danimarka ile ilişkilerimiz derhal kesilmeli Natoda verilen sözler tutulmadığı için natoya nota verilmelidir .

Birilerinin onurumuzu kurtarması için harekete geçmesi lazım

Acil !
Alt 04-10-2009, 05:37   #9
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Böyle uzayıp giden boykot listelerini görünce oldum olası üzülürüm. Böyle boykot olmaz arkadaşlar. Hep söylüyorum bu kadar malzemeyi kimseye tanıtamayaız, öğretemeyiz. Dünya üzerinde ciddi bir boykota ihtiyaç vardır evet ve bu boykot yapıldığında İslam Alemi rahatlayacaktır. Bu boykot Sembolik Boykottur. Buradaki sembolik sözü hangi ürünlerin seçileceği anlamındadır yoksa boykot tabi ki maddi boykot olacak.

Küresel Masonik Sermayenin En Önemli ve Sembolik Ürünlerini Topluca Boykot Ettiğimizde Rahatlık Kendini Gösterecektir.

Coca Cola

McDonalds

Nestle / Nescafe

Philip Morris
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-10-2009, 12:19   #10
Kullanıcı Adı
hasan_ist
Boykot listesi yaparsak ülkede satın alacak fazla ürün bulamayız.Listedekilere alternatif ürünler dediğimiz eğer türkçe isimli ürünlerse zaten onlarında bir çoğu yabancı ürün.Yani alternatif arayışına girilirse çok zorlanılır.Adamlar bukadar adi işte.Özürdileyeceğini söylüyor,ardından da böyle bir haysiyetsizlik yapıyor.Bize insan hakları dayatmasında bulunanların,koskoca islam aleminin haklarına nekadar saygılı olukları ortada.Avrupa ile siyasi ilişkilerimizin ve siyasi ortaklığımızın yeniden gözden geçirilmesi gerekir diye düşünüyorum.
hasan_ist isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)