06-09-2010, 12:32 | #1 |
Sevdiğine Tek Taş Alanlar...
Tek Taş almak bu kadar kolay abartmayın sizde!
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-09-2010, 12:59 | #2 |
Niyet'e odaklaninca kaya parçasini degil, hediye verilmis olmasini görmek ne güzel
|
|
06-09-2010, 13:11 | #3 |
)))))
Bu adamın niyeti ve bayanın niyeti halismidir ki ? Yok daha neler keşke bir taş parcasından bu kadar büyük mutluluk tablosu fışkırsa nerde .))) |
|
06-09-2010, 13:16 | #4 |
Birde kafama takıldı bu bayanın mutluluğundan sebepmi ayak bir hayli yükselmiş yoksa suratındaki gülüçüklerin dışında ayakları ile yaptırımamı hazırlanıyor pek kestiremedim. .)
|
|
06-09-2010, 13:58 | #5 |
İnsanların istekleri ne yazık ki günden güne daha da çoğalıyor.Ne kadar çok alırsanız o kadar kıymet bilinmiyor.Önceden bu kadar imkan yokmuş ve insanlar elindeki ile yetinmeyi biliyorlarmış peki ya şimdi ? tek taş dedin mi aklımıza hepimizin yüzük gelir onunda binbir çeşitini yaptılar.He bide o alınmadan evlenmeyi kabul etmeyen hanım kızlarımız da var acaba tek taşlamı evleniliyor,sevdiği insanla mı ? orası biraz tartışılır!
Kardeşim emeğine sağlık gerçekten gülümseten bir paylaşım.Ben kendimce bir özeleştiri yaptım lütfen yanlış anlaşılmasın. |
|
06-09-2010, 14:07 | #6 |
[QUOTE=Ak_Kelebek;750933]İnsanların istekleri ne yazık ki günden güne daha da çoğalıyor.Ne kadar çok alırsanız o kadar kıymet bilinmiyor.Önceden bu kadar imkan yokmuş ve insanlar elindeki ile yetinmeyi biliyorlarmış peki ya şimdi ? tek taş dedin mi aklımıza hepimizin yüzük gelir onunda binbir çeşitini yaptılar.He bide o alınmadan evlenmeyi kabul etmeyen hanım kızlarımız da var acaba tek taşlamı evleniliyor,sevdiği insanla mı ? orası biraz tartışılır!
Kardeşim emeğine sağlık gerçekten gülümseten bir paylaşım.Ben kendimce bir özeleştiri yaptım lütfen yanlış anlaşılmasın. [ Yorumuna ve özeleştirine tamamen katılıyorum... |
|
06-09-2010, 14:08 | #7 |
Eyvallah kardeşim
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|