|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Tek Taş almak bu kadar kolay abartmayın sizde!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Niyet'e odaklaninca kaya parçasini degil, hediye verilmis olmasini görmek ne güzel
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() Bu adamın niyeti ve bayanın niyeti halismidir ki ? Yok daha neler keşke bir taş parcasından bu kadar büyük mutluluk tablosu fışkırsa nerde .))) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Birde kafama takıldı bu bayanın mutluluğundan sebepmi ayak bir hayli yükselmiş yoksa suratındaki gülüçüklerin dışında ayakları ile yaptırımamı hazırlanıyor pek kestiremedim. .)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() İnsanların istekleri ne yazık ki günden güne daha da çoğalıyor.Ne kadar çok alırsanız o kadar kıymet bilinmiyor.Önceden bu kadar imkan yokmuş ve insanlar elindeki ile yetinmeyi biliyorlarmış peki ya şimdi ? tek taş dedin mi aklımıza hepimizin yüzük gelir
![]() ![]() Kardeşim emeğine sağlık gerçekten gülümseten bir paylaşım.Ben kendimce bir özeleştiri yaptım lütfen yanlış anlaşılmasın. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() [QUOTE=Ak_Kelebek;750933]İnsanların istekleri ne yazık ki günden güne daha da çoğalıyor.Ne kadar çok alırsanız o kadar kıymet bilinmiyor.Önceden bu kadar imkan yokmuş ve insanlar elindeki ile yetinmeyi biliyorlarmış peki ya şimdi ? tek taş dedin mi aklımıza hepimizin yüzük gelir
![]() ![]() Kardeşim emeğine sağlık gerçekten gülümseten bir paylaşım.Ben kendimce bir özeleştiri yaptım lütfen yanlış anlaşılmasın. ![]() Yorumuna ve özeleştirine tamamen katılıyorum... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Eyvallah kardeşim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |