11-28-2007, 16:00 | #1 |
sevdiklerimden...
ağladım senin için ilk defa
Gözlerin bosluga dalip gider Sakipsiz bakislarin Benim olsun isterim Sirlarim acıdan aglar örer Kendi kayboluslarim Sende dursun isterim Agladim senin icin ilk defa Elimde parçalanmis Bir hayat var aslinda Hapsoldum Soyledim yalanlara Cikislar hep kapanmis Ruhum dar sokaklarda Sirlarim acıdan aglar örer Kendi kayboluslarim Sende dursun isterim Agladim senin icin ilk defa Elimde parçalanmis Bir hayat var aslinda Hapsoldum Soyledim yalanlara Cikislar hep kapanmis Ruhum dar sokaklarda barış akarsu
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-28-2007, 16:01 | #2 |
sevdiklerimden...
artık kısa cümleler kuruyorum
Sizi bilmem, ama ben karar verdim. Su gibi duru olup hep akmaya, Başka sular tanıyıp, çoğalmaya, Dalgalanmaya, taşmaya... Son günlerde çok düşünür oldum, Zor zamanları çabuk atlatır oldum. Yalnız mıyım insanlar içinde? Arkadaşlarım, aşklarım içimde. Yara aldım bundan iki yıl önce, Hiç susmadım, şarkı söyledim günlerce Artık kısa cümleler kuruyorum, Sevdiklerim, sevmediklerim yanımda. Kabullendim herşeyi olduğu gibi. Yola çıktım, yarınlara... Son günlerde çok düşünür oldum, Zor zamanları çabuk atlatır oldum. Bakıyorum aynaya her gece, İçim rahat, biraz yorgunum sadece. Hayatıma giren herkese, Yaşanmış her şeye Teşekkürler büyüyorum sizinle Teşekkürler, büyüyorum sizinle... şebnem ferah |
|
11-28-2007, 16:02 | #3 |
sevdiklerimden...
fırtına
niye bana herşey korku herşey tasa ne gece ne gündüz kaygısız neden bütün yollar karanlığa gecelerim uzun ışıksız aşk yarı yolda kaldı neyleyim korkmuyorum ben buyum böyleyim yarınlar kadar yakın içimde fırtına bu dalgasız deniz durgun aldatır inanma yaslanıp gururumun kambur sırtına kendime rağmen durmam basar giderim nereye gider yollar sır dağlara denizler uçsuz bucaksız gözlerim arkadaş uzaklara Dalar gider ah faydasız şebnem ferah |
|
11-28-2007, 16:03 | #4 |
sevdiklerimden...
ben bir mülteciyim...
Ben bir mülteciyim Kendi yüreğimden başka Sığınacak yerim yok yurdum yok Ben bir mülteciyim Yüreğime sığındım Burada savaş çıksa bile ölen yok Tüm hayallerin sonsuzluğa Ve sona erebildiği yerdeyim Tüm niyetlerin bedenleri varmışçasına Görülebildiği bir yerdeyim Ben bir mülteciyim Yüreğimde yaşıyorum Esir değil kul hiç değil Kendimde yaşıyorum Ben bir mülteciyim Burada aslında sınır yok Kazanmak kaybetmek yok Bu güçten daha büyük güç yok Artık eminim her şey içimde filizlenip İstersem büyüyor bakmazsam çürüyor Aşil topuğum aşktı, Başka yüreklerde mutlu olmadım, yaşayamadım Oysa içimde ne ok var ne de atan Ne yön ne arka ön İster yaşa ister sön Ben bir mülteciyim Yüreğimde yaşıyorum Esir değil kul hiç değil Kendimde yaşıyorum Ben bir mülteciyim Burada aslında sınır yok Kazanmak kaybetmek yok Bu güçten daha büyük güç yok Ben bir mülteciyim Kendi yüreğimden başka Sığınacak yerim yok yurdum yok Tüm kitapların arasında kurutulup saklanan Anılarla dolu bir yerdeyim Tüm sözcüklerin cümlelerden kurtulmuş gibi İncitmeden özgür kalabildiği yerdeyim şebnem ferah |
|
11-28-2007, 16:03 | #5 |
sevdiklerimden...
yıkık
Bugün yikigim biliyor musun? Ezginim çaresizim umutsuzum Birakma beni insanlar kötü Birakma beni korkuyorum... Bir deli otlar büyüyor icimde Sanciliyim yorgunum kederliyim Bu halini sevdim gitme kal Çamurlar çirkefler içindeyim.. Birakma beni insanlar kötü Birakma beni korkuyorum Bir dayak yemis aglarim simdi Bezginim kararsizim yilginim... Al götür beni o kayip gecelere Yeter ikimize yalnizligim Birakma beni insanlar kötü Birakma beni korkuyorum kıraç |
|
11-28-2007, 16:04 | #6 |
sevdiklerimden...
arabesk günler
Ağladım günlerce Sordum gecelerce Sandım bir bilmece Bittim gidince Ne arabesk günler geceler yaşadım Resmine bakıp bakıp ağladım Sen hainsin sen Sen kalpsizsin sen Bütün dünyamı yıktın reva mı Yanacaksın bilsen Bütün dünyamı yıktın reva mı Ah ettim bilsen,ah sen Ne arabesk günler geceler yaşadım Resmine bakıp bakıp ağladım Sen hainsin sen Sen kalpsizsin sen Bütün dünyamı yıktın reva mı Yanacaksın bilsen Bütün dünyamı yıktın reva mı Ah ettim bilsen,ah sen kıraç |
|
11-28-2007, 16:05 | #7 |
sevdiklerimden...
sana mecburum
Ayrılık isteme ne olur benden Ben seni sevmişim sana mecburum Ne gelirse gelsin senin elinden Ben seni sevmişim sana mecburum Hasretin elinden çekemem zulüm Ben sana vurgunum sana mecburum Seni kaybetmektir en büyük korkum Tut elimi bırakma sana mecburum Ne acılar yaşadım, Ne bedeller ödedim Senden başka hiç kimseyi böylesine sevmedim Sana vurgun, sana tutkun, sana mecburum Ayrılmak istesem ayrılamam ki Ben sana tutuklu, sana mecburum Ne yapsam bu dertten kurtulamam ki Ben sana muhtacım, sana mecburum Hiç kimse alamaz senin yerini Ben senle doğmuşum sana mecburum Gerçeğe döndürdün hayallerimi Tek sana aidim sana mecburum Ne acılar yaşadım, Ne bedeller ödedim Senden başka hiç kimseyi böylesine sevmedim Sana vurgun, sana tutkun, sana mecburum Sana vurgun, sana tutkun, sana mecburum kıraç |
|
11-28-2007, 16:05 | #8 |
sevdiklerimden...
sevmesini bilmiyorsan
gülmek için yaratılmış gözlerde yaşlar niye(2) sevmek için yaratılmış kalpler hep bomboş niye sevmesini bilmiyorsan bakma sakın gözlerime(2) mutluluğu arıyorsan inan inan sözlerime(2) yok yok yalan deme sevgi denen o gerçeğe sevmek acı gerçek acı benzer birbirine sevmesini bilmiyorsan bakma sakın gözlerime(2) mutluluğu arıyorsan inan inan sözlerime(2) yok yok yalan deme sevgi denen o gerçeğe sevmek acı gerçek acı benzer birbirine(2) kıraç |
|
11-28-2007, 16:06 | #9 |
sevdiklerimden...
lithium
Lithium, don't want to lock me up inside. Lithium, don't want to forget how it feels without... Lithium, I want to stay in love with my sorrow. Oh but God I want to let it go. Come to bed, don't make me sleep alone. Couldn't hide the emptiness, you let it show. Never wanted it to be so cold. Just didn't drink enough to say you love me. I can't hold on to me, Wonder what's wrong with me. Lithium, don't want to lock me up inside. Lithium, don't want to forget how it feels without... Lithium, I want to stay in love with my sorrow. Don't want to let it lay me down this time. Drown my will to fly. Here in the darkness I know myself. Can't break free until I let it go. Let me go. Darling, I forgive you after all. Anything is better than to be alone. And in the end I guess I had to fall. Always find my place among the ashes. I can't hold on to me, Wonder what's wrong with me. Lithium, don't want to lock me up inside. Lithium, don't want to forget how it feels without... Lithium, I want to stay in love with my sorrow. Ohh I'm gonna let it go evanescence |
|
11-28-2007, 16:07 | #10 |
sevdiklerimden...
my last breath
Hold on to me love You know I can't stay long All I wanted to say was I love you and I'm not afraid Can you hear me? Cann you feel me in your arms? Holding my last breath Safe inside myself Are all my thoughts of you Sweet raptured light It ends here tonight I'll miss the winter A world of fragile things Look for me in the white forest Hiding in a hollow tree ( come find me ) I know you hear me I can taste it in your tears Holding my last breath Safe inside myself Are all my thoughts of you Sweet raptured light It ends here tonight Closing your eyes to disappear You pray your dreams will leave you here But still you wake and know the truth No one's there Say goodnight Don't be afraid Calling me calling me as you fade to black evanescence |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|