07-17-2007, 11:18 | #1 |
Sevgili Bülent Arinc süüüüpersin
Muhtesemsin Bülent Arinc
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=I_fmYee1lGw[/youtube] Durmak Yok Yola Devam Haberin aynisi su an www.haberalemi.net ve www.haber5.com sitelerindede yayinlaniyor
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-17-2007, 12:13 | #2 |
yine saadetliler bastı
|
|
07-17-2007, 12:33 | #3 |
evt bülent abim süperdirrr ama şuanda büyük bir üzüntü içinde olduğuna eminim çünkü insan evladlarına ağır ve yanlış ithamlarda bulunmaz hoca maalesef hata yapıyor kul hakkına giriyor bunların hesabını Allah soracak onaa chpden bile daha beter oldulaar yaa yazııık acıyorum ... ve iyikiii ak partiye geçmişizz yoksaa bu günah seline bizde dahil olacaktık diye düşünüyorum
|
|
07-17-2007, 13:42 | #4 |
Saadet partililer ve Erbakan hoca hiç düşünmüyor mu acaba; biz ne yaptık ta, (ERBAKAN KALKIP REFAH PARTİSİNDEN AYRILSA BİZ YİNE BURADA REFAH PARTİSİNDEYİZ diyecek kadar kendilerine bağlı) şu kadar değerli insanlar ve aynı şekilde kendi ellerimizle yetiştirdiğimiz bu kadar değerli kardeşimiz bizden neden ayrıldı diye ? hem bu millet bu bizden ayrılanları ve onların hareketini neden bu kadar destekliyor diye düşünmüyorlar mı?
Ayrıca saadet partili kardeşlerimizin DİĞER BİR TAKIM İNSANLARDAN farkı olmalı diye düşünüyorum.. tıpkı o diğer partilerin yaptıgı gibi yıllar öncesinin videolarıyla felan karalama yapmaya kalkışıncaya kadar,Türk halkına Türkiye'nin faydası için hangi icraatları yaptığını ve bundan sonra ne icraat yapacağını anlatsa belki taraftar bulabilir.. fakat saadet partiside halkın çoğunluğunun güvenini kaybetmiş bir partidir.. Türkiye'yi Aydınlık günler bekliyor... |
|
07-17-2007, 20:34 | #5 |
Efgan arkadaşım saadet partililer icraatlarını anlatsalar bitiremezler. yiğidi öldür hakkını yeme 54. erbakan hükümeti cumhuriyet tarihinde tekdi. bunu hepimiz kabul edelim. Şimdide meclise girme şansları oldukça yüksek. Yine sonuç önemli tabiki...
|
|
07-18-2007, 03:23 | #6 |
İnsanlar geçmişlerinde konuşmalar yaparlar, daha sonra yaptıklarının hata olduğunu anlarlar ve fikirlerini değiştirirler...
Değişmeyen tek şey değişimdir arkadaşlar benim anlamadığım konu bizler kötü insanlarız, aranızdan ayrılmışız... buna sevineceğiniz yerde neden bu kadar üzülüyorsunuz? birde şu açıdan bakmanızda hayır vardır diye düşünüyorum ''Biz lider yaftasında değiliz, bize göre doğru olanın yanındayız, şu an refah partisindeyiz ama yarın başka bir partide olabilirz'' veya'' Refah partisinden gitse, biz yine Refah Parti'sindeyiz '' demiş, refah partisinin ardında fazilet onunda ardından saadet partisi kuruldu..yani köprünün altından çok sular aktı, Adam'' biz saadet partisinden gitmeyiz'' dememişki!! |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|