![]() |
#1 |
![]() Konya'da kapkaç yaparak çaldığı malzemeleri, tek taş yüzükle takas etmek isteyen Ali K. (22) yakalandı.
Yapılan sorguda zanlı, Sevgililer Günü'nde kız arkadaşına söz verdiği tek taş yüzüğü almak için kapkaç yaptığını iddia etti. Konya'da bir hafta içerisinde 4 kapkaç olayı gerçekleşti. Kapkaç mağduru öğretmen, doktor, satış temsilcisi ve avukatın çantalarını çalan şahıs kaçmayı başardı. Kapkaça uğrayan 4 kadının aynı eşkâli vermesi üzerine Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, eşkal doğrultusunda zanlıyı aramaya başladı. Kapsamlı bir aramanın ardından verilen eşkâle uyan Ali K. takibe alındı. Şahsın kuyumculara girdiğini belirleyen polis ekipleri, Ali K.'nın, elinde bulunan pırlanta yüzüğü ve telefonları tek taş yüzükle takas etmeye çalıştığını saptadı. Kuyumculara elindeki malzemeleri satamayan Ali K. polis tarafından Nalçacı Caddesi'nde durduruldu. Şahsın üzerinde yapılan aramada, pırlanta yüzük ve 5 adet telefon ele geçirildi. Gözaltına alınan Ali K.'nın evine yapılan baskında 3 adet çanta ve 2 kol saati ele geçirildi. Şüpheli Ali K. polise verdiği ifadede, "Sevgililer Günü yaklaşıyor; fakat benim sabıkam olduğu için iş bulamadım, param yok. Sevgilime uzun zamandır söz verdiğim tek taş yüzüğü alabilmek için kapkaç yaptım." dedi. Yapılan araştırmada, Ali K.'nın kapkaçı bisikletle yaptığı ve hırsızlıktan 33 sabıka kaydının olduğu ortaya çıktı. Yapılan sorguda, şahsın işbirliği içerisinde olduğu ve çaldığı malzemeleri satmasında yardım ettiği belirlenen Mustafa E. (19) de gözaltına alındı. Sorguları tamamlanan iki kişi adliyeye sevk edildi. ZAMAN
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ALLAH akıl fikir versin herkese ne diyeyim ne anlamı kaldı şimdi sevgililer gününün ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Acaba yüzüğü alacağı bayan için sevginin veya yüzüğün bir manası kaldı mı ? "Yazık "diyorum böyle insanlara...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bence böyle birşey yapıp rezil olmaktansa hiç alamamak daha iyidir ben olsam öyle yapardım şahsen .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Şu tek taş çılgınlığı zaten son zamanlar da iyice aştı kendini.Millette kendini zorunlu hissediyormuş gibi hemen koşuyor kuyumculara.Tamam parası bol olanı anladıkta dar gelirli niye bu kadar yol arıyor bunun için akıl sır erdiremiyorum."Ayağını yorganına göre uzat" kardeşim...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|