AK Gençliğin Buluşma Noktası
Şiir Şairler, şiirler ve öz geçmişleri.

Stil
Seçenekler

Alt 04-15-2008, 15:58   #1
Kullanıcı Adı
Muhabbet-eri
Standart **********SEVGİNİN ASLI ASLINDA ŞÖYLE...***********(çok önemli)
Sevgi bir kaynak gibidir hani doğal kaynak suları vardırya aktıkça kendini temizler saf ve berrak olur içene kadar nice pisliklerini arıtır işte sevgide öledir sevgi rahmandır sevgi rahimdir sevgili allaha götürmelidir allaha götürmeyen sevgiden seytandan allaha sığınırım çünkü şeytanın sağdan yaklaşmasıda kötüdür sana kötülük yaptırmaz seni harama sürükleyemez seni içkili ortamlara sokamaz peki seni rahatmı bırakır! asla heleki genç müslüman inançlı gençleri hiç rahat bırakmaz çıkanlara kalplerine fesatlık bırakır veya onları küstürür çünkü onlar allah için birbirlerini severler çünkü onlar sünneti seniyeyi yerine getirirler çünkü onlar birbirlerini karşılıksız saf duygularla severler bu yüzden şeytan onları rahat bırakmaz heleki cahilleri bulduysa bir kıza kapılıp veya bir erkeğe kapılıp dünyasınıdda yakan ve ahiretinide güç duruma düşürenleri anlasın onlarıda hiç rahat bırakmaz yapın diye destekler işte

işte sevgi rahmana gitmeli sevginin kaynagi o dur ancak belki bir kaçgün yanlıs anlasılmıs olabilrim ama sevgili dostlarım ben bu duygularımla karsımdakini seviyorum allah onu basımdan eksik etmesin çünkü ona baktımmı rahman gelir aklıma neden çünkü onu bana hediye eylediği için çünkü o benimle birlikte aynı duyguları paylaşıyor diye çünkü o benim dünyamdaki cennetim

bütün herkesi bu duygularla bırakıyorum öylebir sevgi ve evlilik olsunki ahirette bile el ele tutuşup o engüzel isimlerin sahibi cennetine koysun genç yaşta sevginizi hac da tamamlamayı nasip eylesin
tekarardan yanlıs anlasıldıysa özür dilerim
selam ve dua ile............

Muhabbet-eri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-15-2008, 17:30   #2
Kullanıcı Adı
lal85
Standart **********SEVGİNİN ASLI ASLINDA ŞÖYLE...***********(çok önemli)
amin insalah yüreginize saglık bütün dualarınız kabul olur insallah Allah yardım etsin..
lal85 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)