![]() |
#1 |
![]() Kadın her sabah olduğu gibi o günde beyaz değneği ve el yordamı ile >>otobüse binmişti.Şoför:Soldan üçüncü sıra boş hanımefendi, >>dedi.Kadın 32yaşında güzel bir bayandı ve eşi oldukça yakışıklı bir >>deniz subayı idi.Bundan bir kaç ay önce yanlış bir teşhis sonucu >>gerçekleştirilen ameliyatla gözlerini kaybetmişti genç kadın ve >>asla göremeyecekti.Kocası ameliyattan sonra acı gerçeği öğrenince >>yıkılmış ve kendi kendine bir söz vermişti.Asla karısını yalnız >>bırakmayacak, ona sonuna kadar destek olacak, kendi ayakları >>üzerinde durana kadar cesaret verecekti. Günler geçiyordu.Kadın her >>geçen gün kendini daha kötü hissediyor,çok sevdiği kocasına yük >>olduğunu düşünüyordu.Eşinin bu içine kapanık,karamsar hali kocayı >>çok üzüyordu.Bir an önce bir şeyler yapması gerekiyordu, karısı >>günden güne kendi içine kapanık dünyasında kayboluyordu.Bütün gün >>düşündü koca, nasıl yardım edebilirim güzeller güzeli eşime >>diye.Birden aklına eşinin eski işi geldi.Geri dönmesini >>isteyecekti.Ama bunu ona >>nasıl söyleyecekti, çünkü artık çok kırılgan ve neşesizdi. Bütün >>cesaretini toplayarak akşam karısına konuyu açtı.Karısı dehşetle >>gözlerini açtı:Ben bunu nasıl yaparım ben körüm, diye bağırdı. >>Kocası ona destek olacağını, her sabah kendisinin işe bırakacağını >>ve akşamları da iş çıkışında alacağını ve ona çok güvendiğini >>söyledi.Çünkü eşini tanıyordu ve bunu başarabileceğini >>biliyordu.Kadın büyük bir umutsuzlukla kabul etti çünkü eşini çok >>seviyordu ve onu kırmak istemiyordu. Her sabah eşini işine >>bırakıyor ve akşamları da alıyordu fedakar koca.Günler böyle >>ilerledi, karısı eskisinden biraz daha iyiydi.Fakat kocası daha >>fazlasını istiyordu, kendisine söz vermişti sonuna kadar >>gidecekti.Aksam karısına:Artık işe kendin gidip gelmelisin, >>dedi.Kadın şaşırmıştı.Bunu asla yapamayacağını söyledi.Kocası ısrar >>edince onu yine kıramadı ve bütün cesaretini topladı.Bunu kendisi >>de istiyordu ama o kadar güveni yoktu. Sabahları kadın artık otobüs >>durağına kendisi gidiyor, >>otobüsüne biniyor ve otobüsten inerek işine gidebiliyordu.Günler >>günleri kovaladı, hiçbir problem yoktu.Yine bir gün otobüse >>binerken, şoför:Sizi kıskanıyorum,hanımefendi dedi.Kadın kendisine >>söylenip söylenmediğini anlayamadan,neden diye sordu.Şoför:Çünkü >>her sabah sizin arkanızdan bir deniz subayı genç adam otobüse >>biniyor ve bütün yol boyunca sevgi ile size bakıyor, otobüsten >>indikten sonra yeşil ışıkta yolun karşısına geçmenizi bekliyor siz >>binaya girdikten sonra arkanızdan öpücük yollayıp size her gün >>sevgiyle el sallıyor, dedi. >>HERKESIN BU KADAR SEVMESI VE SEVILMESI, HEPSINDEN DE ÖNEMLISIBÖYLE >>BIR SEVGIYI HAK EDECEK INSANI BULMASI DILEĞIYLE... >> >>-------------------------------------------------------------------------------- >> >> -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() .....çok güzeldi Ak kelebek ....bu zamanda böyle gerçek eşleri ve fedakar insanları alkışlamak lazım....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bu hikayeyi daha önce bir arkadaşım anlatmıştı.çok etkilenmiştim ozaman..
umarım herkes hak ettiği!sevgiyi bulur... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|