SEVİLMEYECEK TEK İNSAN BEN.
SEVDİĞİM BİR KADINA....
İsmini veremesemde ona aşkımı söyleyemesemde onu sevdim sevginin adı o o o adın hikayesi aşkolmuş. Söylemedim sevdiğim sana seni ne kadar sevdiğimi ....
Söylemedim söylesem biliyordumki gülüp geçecektin. Tüm eski sevdiklerim gibi sende arkana bakmadan gidecektin. Gidecektin arkanda kalbime mezar açıp beni benim yüreğime gömüp gidecektin Nasıl olur nasıl olurda seni sevdğimi söylebilrdim. Sana sana nasıl sevdiğim diye seslenebilrdim. Biliyormusun beni hayatımda kimse sevmedi hep ben sevdim hep uzaktan hep içten sessiz sevdim sevdim sadece onlara söyleyemedim. Söylediklerim ise hep hüsran hep hayal kırıklığı sonra biri dedi oğlum kimsinki lan sen? şu tipine bak kimsinki sen ? Eee dedim biz sevemezmiyiz elbet seversin ama ona söylemeden sonra dedi belkide aşkın en güzeli bu . Yalan be yalan sevdiceğim büyük bir yalan . Ama haklı yanıda var ben kimdimki kimdim Değiştim belki o eski ben değilim tabi değişeceğiz . Değişiyoruz. Sevgiler azalıyor umutlar törpüleniyor aşk ateşleri bir bir sönüyor. Bakıyorumda artık yüreğim acımıyor. Dün farkettim artık seni sevmiyorum aynı eski aşklarım gibi oldun boş çerçeve dolduran bir hatıradan başka bir şey değilsin artık. Yeni aşklar aramıyorum kaçıyorum biliyorum yine sonu hüzün ve hüsran olacak benim için. Beni hiç kimse belki gerçekten sevmeyecek sevmek bana alışmak zorunda kalacak ve biliyorum biliyorum öyle biri karım olacak ne garip bende sevmiyeceğim onu çünkü biliyorum beni sevmeyecek alışacak sadece insan nelere alışmıyorki evimizi bir hapishane benide bir gardiyandan başka ne görecekki biliyorum elbet senide seven biri bulunur diye lagaluga yapan çok olacak ama biliyorum ben o yüreği çok tan aşka kapattım ne beynimde ne oyüeğimde yer yok artık istemiyorum büyük konuşuyorum büyük söylüyorum Aşk bize bir beden büyük geldi sevgi bizim görevimiz kendimizi sevdirmek değil elbet. İstemiyorum ne yeni bir platonizim ne yeni bir kayıp ve yenilgi istemiyorum. Ben kendimi yalnızlıklarla boğmuşum istemiyorum uzağım artık uzağım Ne umudum var nede bir sevenim. Biliyorum çünkü sevilecek bir insan değilim biliyorum beş para etmem niye kim ne yapsın ki beni her körün başka kör alıcısı olsada istemem ne benim gibi birine onu mahkum etmey nede yine çölde serap görmeyi istemem inan sevdiğim inan böyle daha iyiyim yüreğim aşka sevgiye bilhassa gerçekleşmiyeceğini bildiğim umudlara kapalı beynimde öyle
ELVEDA ELVEDA BİLİRSİN SEN BENİM ELVEDALARIMI ELVEDA DEDİĞİME BİR DAHA BAKMAM ELVEDA SEVİPDE SÖYLEYEMEDİĞİM AŞKLAR. ELVEDA YENİ AŞKLAR DUYGULAR. KAYIPLAR ACILAR ELVEDA. BAŞBOŞ UMUTLAR BENİ SEVMEYEN ASLINDA HAKLIDA OLAN İNSANLAR ELVEDA ELVEDA GİDİYORUM SÖYLECEK SÖZÜM YOK SİZE ÇÜNKÜ HAKLIYDINIZ BEN KİMİM Kİ ONUN İÇİN ELVEDA ...
|