10-13-2008, 10:19 | #1 |
Sevme beni
sevme beni ne olursun.
ben kaptanını kaybetmiş, mürettabatsız bir gemiyim. güvertemde ölü umutlarım var. sancağımın boynu kırık. yelkenimi şiirler yazmak için kestim. dümenimde kör bir hayal, pusulam da kayıp. durumum vahim,içler acısı. ayıpmı ayıp,aldatılmış. sevme beni ne olursun. sen mavi bir denizsin. üzerinde yüzdüğüm. içinde binlerce yaşam, yüzeyinde milyonlarca aydınlık var. sevince bir aslan gibi kükrer. kanatlarını güneşe gösterirsin. daha önce benim gibi, kaç hurda gemi batırdın kim bilir. sevme beni ne olursun. ben emekli bir tahta parçasıyım artık. tershaneler bana fayda etmez. nerden çıktım? nerden esti bu mavi yolculuk? inanki bilmiyorum,suç benim değil. kim kopardı ipimi sukunet sahilinden. ve düştüm senin tam orta yerine. rotam yok,adresim kayıp dururum vahim,içler acısı sevme beni ne olursun. usta bir marangozun elleri değse bile, bu çürümüş köhne iskeletime. benden sana beyaz bir yat çıkmaz. inanki bilmiyorsun. sevme beni diyorum. anlamıyormusun? çünkü senin denizinde şu anda başka bir gemi var... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-13-2008, 10:56 | #2 |
sevme beni diyorum.
anlamıyormusun? çünkü senin denizinde şu anda başka bir gemi var... teşekkürler paylaşım için |
|
10-13-2008, 10:59 | #3 |
KİMİ SEVSEM SENSİN
şeyi terk ettim / ne aşk ne şehvet sarışın başladığım esmer bitiyor anlaşılmaz yüzü koyu gölgeli dudakları keskin kırmızı jilet bir belaya çattık / nasıl bitirmeli gitar kımıldadı mı zaman deliniyor kimi sevsem sensin / hayret kapıların kapalı girilemiyor * * * kimi sevsem sensin / senden ibaret hepsini senin adınla çağırıyorum arkamdan şımarık gülüşüyorlar getirdikleri yağmur / sende unuttuğum hani o sımsıcak iri çekirdekli senin gibi vahşi öpüşüyorlar kimi sevsem sensin / hayret in misin cin misin anlamıyorum</I> |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
sevme beni |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|