AK Gençliğin Buluşma Noktası
Köşe Yazıları Köşe yazıları burada paylaşılıyor.

Stil
Seçenekler

Alt 05-04-2009, 09:19   #1
Kullanıcı Adı
SUSAM_SOKAĞI
Standart Şey oldu...
'Ege'de 12 mille ilgili savaş nedeni kararını artık kaldırmak gerekiyor.'
'Bu Anayasa Mahkemesi'ni Meclis'te yapacağım bir anayasa değişikliğiyle kaldırabilir miyim? Kaldırabilirim. Avrupa ülkelerinin hiçbirinde Anayasa Mahkemesi'ne benzer bir kurum yok. Tartışmaya açmıyorum, bir şikayetim yok. Bugün üye sayısını, görev sahasını değiştirebilirim. Yüce Divan yetkisini alabilirim. Her kanunun Anayasa Mahkemesi'ne gitmesini engelleyebilirim. Her şeyi yapabilirim. Ben meclisim.'
'Danıştay'a yapılan saldırıda, türban kararına muhalefet eden üye de yaralanmıştır, dolayısıyla, olayın türban kararıyla ilgili olmayabilir.'
'Halkımız sivil, dindar ve demokrat cumhurbaşkanı özlemi içindedir.'
'Kes sesini terbiyesiz' (Manisa'da katıldığı bir toplantıda üzüm fiyatlarının düşüklüğünden yakınan bir vatandaşa).
'Meclis cuma günleri de tatil olsun.'
'Ölüm en büyük gerçek. Bunu başsavcı da görmeli, tüm siyasetçiler de görmeli' (Mehmet Gül'ün cenazesinde, kapatma davası açan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı'nı kast ederek).
'Otur yerine! Söz vermeden konuşma!' (Manisa'da derdini anlatmaya çalışan kendinden yaşlı bir çiftçiye)
'Allah'a çok şükrediyorum ki Türkiye bunların zamanında bir savaşa falan girmemiş yoksa bunların savaşacak halleri yok. Askerlikten başka her şeyi yapmışlar.' (Kuvvet komutanlığı yapmış ve Ergenekon soruşturmasında tutuklanmış ama hala yargılanmamış paşalar için)
HHH
Tüm bu sözleri ve daha fazlasını söyleyen, 23 Nisan'da sırf inadına ve İmam Hatip propagandası yaptırmak için 21 yaşında kazık kadar adamı Meclis Başkanı koltuğuna oturtan, askerden nefret ettiğini her davranışı ve konuşmasıyla belli eden Bülent Arınç, artık Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı.
Bu nedenle de Milli Güvenlik Kurulu Üyesi...
Yani haklarında ileri geri konuştuğu eski kuvvet komutanlarının çalışma arkadaşlarıyla her ay aynı salonda oturacak ve yüz yüze bakacak.
Şimdi yukarıdaki konuşmalarına bir bakıyorum da...
Ne diyecek acaba mesela Milli Güvenlik Kurulu'nda kendisine şöyle bir soru sorulunca;
-Sayın Arınç. Eski komutanlarımız için iyi ki bunların zamanında savaşa girmemişiz demiştiniz. Sizce bizimle bir savaşa girilebilir mi? Fikrinizi bahşetseniz...
-Vallahi ne diyeyim. Şeyini şey ettiğiminin şeyi...
Nihat SIRDAR
AKŞAM

SUSAM_SOKAĞI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-04-2009, 10:01   #2
Kullanıcı Adı
SUSAM_SOKAĞI
Bülent ARINÇ bu ne yapsa yeridir. Kesin öyle der. Bu adamı seviyorum ben ya. Her sabah radyoda da dinliyorum. Mükemmel tespitler harika saptamalar yapmış yine.
SUSAM_SOKAĞI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)