![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ben paylaşmıştım abi bunu daha önce galiba
![]() Çok güzel bir albüm şehitler kervanı 9 Hele bu ezgi bambaşka... Ey zamanın musabı ey civanmerdi... |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() Evet çok güzel insanı titretip kendine getiriyor şehidler kervanı.... Ne mübarek bir kervan bu, Yarab bizi de kat bu kervana... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Yok abi ben zaten böyle tek başlık olarak açmamistim...
Direk şehitler kervanı 9 olarak açıp ezgileri altında paylaşmıştım... Olsun hiç önemli değil... Millet bu vesileyle dinler bir kez daha |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Amin...
Üstad necip fazıl diyorya bir gün akşam olur bizde gideriz kalır dudaklarda şarkımız bizim diye... Rabbim hayatta şahit mematta şehit eylesin... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bu çocuk her aklıma geldiğinde gözlerim doluyor..
Bir yandan aslında çok şanslı diyorum. Genç yaşta nasıl bir mertebeye erişti ama diğer yandan bunun sebebinin o katil'ler olduğu geliyor aklıma. O zaman da o cani'lere, katillere olan nefretim daha da artıyor. Furkan'ın ve diğer şehit olanların ailelerini düşünüyorum sonra. İçim daha da acıyor. Canımı en çok yakan da katiller istediklerini yaptılar ve hala yapıyorlar. İlginç ve üzücü olan da tüm bunlara rağmen hiçkimse de sesini yeteri kadar yükseltemiyor onlara.. Bu hep böyle mi devam edecek.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Duygulandım.. Allah razı olsun.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |