AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dini Konular Dinimiz hakkında öğrenmek ve paylaşmak istediğiniz herşey.

Stil
Seçenekler

Alt 01-31-2008, 12:44   #1
Kullanıcı Adı
fırat
Standart şeytandan mektup var
Seni dun gunluk islerini yaparken gordum. Namaz kilmadan, dua etmeden bir gunu daha gecirdin. Hatta yemek yerken ve yatarken bile dua etmek icin vakit ayirmadin. cok nankorsun! Seninle gurur duyuyorum. Benimle oldugun icin cok mutlu oldugumu soyleyemem.

Hatirliyormusun?
Senelerdir beraberiz ama seni hala sevmiyorum. Dogruyu soylemek gerekirse: Senden Allah’tan nefret ettigim icin nefret ediyorum. Allah beni cennetten attigi icin bende seni kullaniyorum. Seni de Allah’in bana yaptiklarini odetene kadar kullanacagim, ondan sonra sende defolup gidebilirsin.
Biliyormusun aptal. Allah seni seviyor, ama sen hayatin boyunca benim yanimdaydin. Bunun icinde seni odullendirecegim. Hayatinin berbat olmasini saglayacagim. Biz ikimiz beraber kaldikca bu Allah’i cok uzecek.
Zaman senin hayatini kimin yonlendirdigini O’na gosterecek. Ve bu senin sayende olacak. Gecirdigimiz guzel gunleri hatirla, insanlari nasil hor goruyorduk, onlara kufur ediyorduk, cilgin partilere gidiyorduk, hirsizlik yapiyorduk, nasil iki yuzlu davraniyorduk, sigara kullaniyorduk, camii’ye gitmiyorduk, dedikodu yapiyorduk..... Bunlarin hepsini kaybetmek istemezsin degil mi? Hadi gel aptal! Sonsuza dek beraber yanalim! Senin icin cok seyler dusunuyorum. Bu mektupu sana ne kadar deger verdigimi soylemek ve hayatinin buyuk bir parcasini kullanmama izin verdigine tesekkur etmek icin yaziyorum.
Aptal, bazen sana cok guluyorum. oyle salakliklar yapiyorsunki, benim bile migdemi bulandiriyorsun. Sen boyle devam et.Namaz kilma dua etme.AF dileme.Yeni nesile namazdan bahsetme.......... Yeni nesile yalanciligi, aldatmayi, kumari ve camii yerine diskolara gitmeyi ogret. Sen bunlari onlarin yaninda yap ki onlarda seni ornek alsinlar. Bir zaman sonra onlarda aynisini yapacaklardir.
Azicik aklin olsaydi tovbe etmek icin biryerlere giderdin ve yasayacak oldugun bir kac seneyi de Allah’la beraber gecirirdin. Bir kimseyi uyarmak karakterimde yoktur aslinda, ama seni taniyorum. Sen zaten benim yanimdan ayrilmazsin. Senin yasinda olan bir insanin hala gunah islemeye devam etmesi sacmalik olsada. Sakin beni yalnis anlama, senden hala nefret ediyorum, ve bu boyle devam edecek. Beni gercekten seviyorsan tabiki bu yaziyi kimseyle paylasmazdin. olum bizi bulusturana kadar....
....alıntıdır......

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)