10-08-2007, 01:25 | #1 |
şeytanın isyanı..
Birinci kisi: Hadi oglum kir artik su seytanin bacagini
Ikinci kisi: Kirayim degil mi abi? Seytan: durduk yere niye bacagimi kiriyorsun manyak misin sen? Hakim: Neden oldurdun evladim? Sanik: Aklimi seytan celdi efendim Seytan: Valla bir seyden haberim yok, hem adamda akildan eser yok hakim bey. Kadin: Neden aldattin beni? Erkek: Seytana uydum hanim Seytan: Hadi ordan sapik, benim alakam yok Anne: O lum, oynama babanın tüfegiyle şeytan doldurur. Şeytan: Yok bacım karışmam ben. Enişte elletmiyor. Adam: Heeyt! Kırdım olum şeytanın bacagını... Büyük ikramiye... Şeytan: Birader, bizim oglanı tartaklamışın diye duyduk. Uyar mı racona!!! Adam: Ooo okeye kaptırmışınız, şeytanınız bol olsun. Şeytan: Hilmi abi, yan masadayız biz abi... Kalabalık gelince biz de iki el atalım dedik. -Neden kopye cektin cocugum? -Seytan iste hocam -seytan: Dun pc basinda chat yapan bendim degil mi cocugum? çocuk: seytan aldi goturdu satamadan getirdi seytan: seni de gotursem mi acaba? Polis : Söyle bakayım yavrum neden merdivenlerden ittin bu çocugu.. Çocuk : Şeytan dedi ki vur bitane.. Şeytan : Oldu.. Gözlerim doldu çocuum.. Komşu : Şeytan kulagına kurşun bizim beyin kuyumcu işleri çok iyi gidiyor.. Şeytan : Yok ablacım sagol küpe düşünmüyorum henüz Kız : Aman Ayla bırak Allah aşkına Şeytan görsün onun yüzünü.. Şeytan : Yapmayın kızlar korkarım ben
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-08-2007, 01:28 | #2 |
şeytanın isyanı..
süperrr ya çok güldüm :D :D :D
sağol paylaştığın için... |
|
10-11-2007, 20:36 | #3 |
şeytanın isyanı..
saol paylaşım için
|
|
10-11-2007, 20:37 | #4 |
şeytanın isyanı..
güzeldi :D
|
|
10-11-2007, 20:44 | #5 |
şeytanın isyanı..
güzelmiş :D + paylaşım için saol
|
|
10-11-2007, 21:31 | #6 |
şeytanın isyanı..
guzeldiii guldurdu beni :D tsk paylasımın ıcın aksa
|
|
10-11-2007, 21:41 | #7 |
şeytanın isyanı..
Teşekkürler.. ;)
|
|
10-12-2007, 13:00 | #8 |
şeytanın isyanı..
:
|
|
10-13-2007, 19:36 | #9 |
şeytanın isyanı..
güzell :D
|
|
10-28-2007, 04:51 | #10 |
şeytanın isyanı..
Adam: Ooo okeye kaptırmışınız, şeytanınız bol olsun.
Şeytan: Hilmi abi, yan masadayız biz abi... Kalabalık gelince biz de iki el atalım dedik. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|