![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Söz-Müzik: Sezen Aksu
Bir daha açar mı karanfil korkusuz? Bir daha uçar mı güvercin şehirde? Yalancı güneşli bir ocak Mübarek Cuma gününde Gitti cancağızım gitti Bitti son İstanbul Kaldırımlar zabıt tuttu şahidiz hepimiz, Her yer tetikti Sen de çekip gitme Dayan be umudum Dön gel, dön gel Meydan okur hayat Pabuç bırakmaz ölüme Dön gel, dön gel Bir daha yazar mı kalem kanaya kanaya? Kağıdı da kan tutar, ağaç değil mi soyu? Ağla, doyasıya ağla! Aynı denizde çoğalır yüreğin özsuyu |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yakinda, ruhuna hatim okuyanlar cikarsa hic sasmiycam...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Abi anlamadığım onu bir sembol olarakmı görüyorsunuz yoksa gerçekten onu sevip saydığınız için ölümüne üzülüp ağıtlarmı yakıyorsunuz. Yoksa duygularınızı açığa vururken eksen kaymalarımı oluyor. Vallahi ben anlamadım...
Gerçekten bu kadar seviyormuydunuz bu adamı yahu... Kaç kere agos gazetesi alıp okudunuz... Aboneliğiniz felanmı var... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Hrant aslında bu ülkedeki devlet katliamlarının faili meçhullerin derin yapıların öldürdüğü insanların sembolü haline gelmiştir. Bu salt ermeni davası değildir. Bu dava salt hrant dink davası değildir.
Bu dava uluderenin davasıdır ceylan önkolun davasıdır iskilipli atıf hocanın şeyh saidin uğur kaymazın salih mirzabeyoğlunun davasıdır. Biz bugün hepimiz ermeniyiz hepimiz kürdüz hepimiz türküz hepimiz arabız hepimiz mazlumuz masumlardan yanayız. Birileri itlere sahip çıkıyor onları koruma altına alıyor faşistlere kol kanat geriyor. Bu derin yapı 15 sene önce beyazıtta bizi coplayan yapıdır. depremde ölen uludere ölen insanların ölümüne sevinenler hrant öldürüldüğündede sevindiler. Türkler Ermeniler Kürtler Lazlar Gürcüler Araplar bu ülkede mülteci değildirler göçmen değildirler muhacir değildirler. Bu gruplar bu ülkenin bu ülkeyi ayakta tutan kolonlardır. Kolonu kesilmiş bina ayakta duramaz çöker. Ermenisi öldürülmüş Türkiyede kolonu kesilmiş binaya benzer. Çöker . |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() O zaman sembolün İskipli Atıf olsun...
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() hrant neden sembol olamaz ? Ermeni diyemi ?
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Sembol olabilecek o kadar Hilal var iken haç ı sembol edinmek niye...
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() masum masumdur dini dili ırkı gözetilmez. Hrant Dink cinayeti ve arkasından verilen karar devletin katilleri koruduğunada delalet ediyor ve buda hrant dink'i sembol haline getiriyor.
Sizde bir tane hilali sembol edip sokaklara dökülün bende peşinizden geleyim ? |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|